Евродепутатът Андрей Слабаков от година и половина не близва алкохол.

...
Евродепутатът Андрей Слабаков от година и половина не близва алкохол.
Коментари Харесай

Андрей Слабаков стана въздържател, Ернестина следи всяка глътка

Евродепутатът Андрей Слабаков от година и половина не близва алкохол. Това съобщи брачната половинка му Ернестина Шинова.

Наши папараци уловиха Слабаков с дребна бира в не доста лъскава механа. На фотосите се вижда по какъв начин евродепутатът допива по боси крайници бирата си на пластмасовия стол в заведението и се насочва към колата си.

" Не имам вяра да се качи в автомобилаа, в случай че е пил естествена бира ", споделя Ернестина и прибавя: " Той пие безалкохолна бира от много време насам. Не съм го виждала да пие даже безалкохолна бира неотдавна, макар че понякога си го разрешава, знам. Предполагам, че вашите папараци са го хванали в миг, в който не съм била там. Нямам никаква концепция, само че му имам вяра " - споделя още Шинова.

Самият Слабаков не подвига мобилния си телефон

Евродепутатът от много време има проблем с жлъчката и за него е противопоказно да пие. Затова двамата с Ернестина стигнали до компромисното решение възможната бира да бъде безалкохолна.

" За жал му е останала остарялата популярност от преди доста години, че доста пие, а към този момент не е по този начин " - безапелационна е актрисата. " В момента Андрей протяга ръка към чашката единствено по някакви доста редки мотиви, и то сигурно не бира, а корав алкохол. В доста умерени количества, несъмнено ".

Все отново, както стана ясно от фотосите ни, Андрей Слабаков му отпуска края понякога с някоя и друга бомбичка. Надяваме се тя да е безалкохолна поради личното му здраве. Иначе лекарите от дълго време са забранили на депутата всевъзможен алкохол.

" Имаше някакви неща в жлъчката и лекарите му споделиха да понижи бирата с наклонност до цялостно прекъсване ", разяснява Шинова и е твърда, че това, което се вижда на фотосите, е безалкохолна бира.

" В съпоставяне с алкохола по-важно е здравето при всички случаи ", безапелационна е половинката на Слабаков. Актрисата към този момент не се тормози за здравето на Андрей и стиска палци нещата да си останат все по този начин.

Ернестина приветства появяването на нашите фотоси, тъй като това потвърждава, че в България има будна гражданска съвест и че тази съвест работи. Добавя също, че е добре всеки с будна съвест да постъпва по този начин и с хората, които карат пияни, които обират пенсионери, които крадат кофи за отпадък. Да бъде будна съвестта ни за всички битово-комунални закононарушения.

" Благодаря на вестник " България Днес ", че въпреки всичко се допитахте до нас, тъй като можеше някъде другаде да се напише следващата нелепост и след това иди доказвай, че Андрей не пие към този момент от година и половина " - смее се актрисата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР