Евродепутатът Андрей Ковачев ЕНП/ГЕРБ беше удостоен с наградата за изключителни

...
Евродепутатът Андрей Ковачев ЕНП/ГЕРБ беше удостоен с наградата за изключителни
Коментари Харесай

Андрей Ковачев стана евродепутат на годината

Евродепутатът Андрей Ковачев ЕНП/ГЕРБ беше почетен с премията за изключителни достижения като евродепутат на авторитетното брюкселско списание “Парламент”.

В категорията “Култура и медии” премия получи евродепутатът Илхан Кючюк, а в категорията “Транспорт” беше отличен Петър Курумбашев. Наградата за изключителни достижения се връчва за първи път. Андрей Ковачев сподели, че тя е за България и поздрави и сътрудниците си, чиято работа също беше отличена.

"Мисля, че съм посочил, че съм се отдал на тематиките, с които се занимавам и мисля, че би трябвало да продължа в тази посока. Аз не желая да давам оценка за себе си и да споделям какво съм направил. Нека въпреки всичко другите - сътрудниците и българските гласоподаватели - да си кажат мнението дали съм се справил добре, дали са удовлетворени от това, което сме постигнали аз и моите сътрудници. Искам да поздравя и сътрудниците, които също получиха награди в съответните области - “Култура и медии” и “Транспорт” - господин Илхан Кючюк и господин Петър Курумбашев - и още един път да ви уверя, че по значимите тематики за България и Европейския съюз намираме сили да се обединим и да работим в една и съща посока ", добави Ковачев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР