Евродепутата от СДС/ЕНП Александър Йорданов изрази във "Фейсбук" възмущението си

...
Евродепутата от СДС/ЕНП Александър Йорданов изрази във "Фейсбук" възмущението си
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Прочетох чудовищно клеветническия пасквил – „Кънев-Йончева“. Отврат!

Евродепутата от СДС/ЕНП Александър Йорданов изрази във "Фейсбук " възмущението си по отношение на птрочетения от него план "Кънев-Йончева " за Европарламента против България.

"Прочетох чудовищно клеветническия памфлет - план "Кънев-Йончева ", за резолюция на Европарламента против България. Отврат!
Само ще поясня, че за 30 години доста съм видял и претърпял в политиката. Но за първи път се сблъсквам с такава антибългарска словесна диария. Никой по този начин не е клеветил страната ни, както това са сторили основателите на резолюцията против България Елена Йончева и Радан Кънев ", написа той.

И добавя: "Тя ще бъде подкрепена от социалисти и зелени. Те си падат по сходни перверзии. Към тях ще се причислят извънредно леви и много от либералите. Резултатът ще бъде оклеветяване на страната ни. А парадоксът е, че резолюцията е в цялостно несъгласия с Доклада на Европейската комисия.
Отвратителното е, че в аргументацията на антиправителствените и антибългарските си тези, създателите на резолюцията са черпили информация от уеб сайтове за подправени вести и от улични злословия. И това може да стане документ на Европарламента ".

"Ще бъда срещу, както се надявам и съвсем всички евродепутати от десницата - Европейската национална партия, Европейските консерватори и реформисти, Идентичност и народна власт. Имам дребна вяра, че част от либералите най-малко ще се въздържат.
Но злото е сторено. И го сториха не чужденци, а българи, нашенци, които преследвайки тяснопартийни цели, освен бяха подготвени, само че и в действителност оплюха България ", заключва той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР