Евроатлантическата тълпа доминира парламента. Това заяви лидерът на Възраждане Костадин

...
Евроатлантическата тълпа доминира парламента. Това заяви лидерът на Възраждане Костадин
Коментари Харесай

Костадинов: Втора фаза ще бъде изпращане в Украйна на български военен контингент

Евроатлантическата навалица господства Народното събрание. Това съобщи водачът на „ Възраждане " Костадин Костадинов по NOVA NEWS в подтекста на днешните диспути за изпращане на оръжия за Украйна.

Костадинов подсети, че президентът също може да наложи несъгласие и от „ Възраждане " ще се извърнат към него, в случай че решението бъде признато.

" България няма място във войната - нито против Русия, нито против Украйна. Всяко взимане на страна е нездравословно за нас ", безапелационен бе Костадинов.

Според него задачата на Съединени американски щати е да разгорят оптимално необятен боен спор, с цел да се унищожи военно-икономическият капацитет на Русия и на Европа.

„ Първа фаза ще бъде въвличането на България във военния спор. Втора фаза ще бъде изпращане в Украйна на български боен контингент. Третата фаза ще е необятно разрастване на военния спор ", счита водачът на „ Възраждане ".

Той сподели още, че страната ни сега е " окупирана " и непознатите военни контингенти у нас се приближават до състава на българската войска.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР