ЕВН Топлофикация започва поетапно подаване на топлинна енергия за всички

...
ЕВН Топлофикация започва поетапно подаване на топлинна енергия за всички
Коментари Харесай

Започва поетапното пускане на парното в Пловдив

ЕВН Топлофикация стартира поетапно подаване на топлинна сила за всички свои битови и икономически клиенти в Пловдив, оповестиха от сдружението. Компанията към този момент е почнала подаването на топлинна сила към някои здания в града, които са декларирали това преди формалното начало на сезона.

Пускането на отоплението ще се реализира поетапно , като първо ще се захранят детски и здравни заведения , учебни заведения и други образователни заведения, публични и икономически здания и най-после жилищните здания.

За качествено стартиране на отоплението е належащо регулиращите вентили на радиаторите да бъдат отворени на най-много , напомнят от топлофикация. Това ще разреши дейно обезвъздушаване на отоплителните тела и по-качествено отопление , а едвам по-късно може да стартира контролиране степента на загряване. 

Всички над 1200 абонатни станции на сдружението имат сензори за външна температура, които автоматизирано преустановяват топлоподаването, когато външната температурата се увеличи, а при намаляване топлоподаването за всяка една абонатна станция се възвръща автоматизирано за обезпечаване на температурния комфорт в постройката.

Припомняме, че според решение на Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР) от 1 юли тази година еднокомпонентната пределна цена на топлинна сила с топлоносител гореща вода за клиентите на EVN Топлофикация в Пловдив бе увеличена 0,22 на 100.

През предходната година с инвестиция от 23 млн. лева в пет водогрейни котела ЕВН Топлофикация напълно модернизира мощностите си за произвеждане на топлинна сила в Пловдив.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР