EVN стартира в понеделник финалния етап от изграждането на най-мащабния

...
EVN стартира в понеделник финалния етап от изграждането на най-мащабния
Коментари Харесай

Завършват магистралния топлопровод

EVN започва в понеделник финалния стадий от построяването на най-мащабния си за последните 20 години план за нов основен топлопровод. Проектът ще разреши връзка на новия топлопровод с новоизградената мрежа по целия бул. „ Васил Априлов “.

В рамките на идващите седмици ще бъдат построени последните 30 метра от новия магистрален топлопровод, които минават през част от кръстовището на бул. „ България “ и бул. „ Васил Априлов “. Изкопните и монтажни работи по финалното трасе ще протекат поетапно пo продължение на десния завой от бул. „ Васил Априлов “ към бул. „ България “ в посока изток.

Въвежда се и краткотрайна организация на придвижването. Като първи стадий се планува затваряне на към 60 метра в южното платно на бул. „ България “, като придвижването ще се реализира в двете посоки в северното платно. Във втория стадий се затваря част от източното платно на бул. „ Васил Априлов “, като придвижването ще се реализира в двете посоки в западното платно.

След привършване на изкопните действия сдружението ще възвърне асфалтовата настилка.

Maщабният план по бул. „ Васил Априлов “ започва през 2016 година, като до момента са положени над 2800 м нов основен топлопровод.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР