Евгени Недев е новият директор на Спортното училище Майор Атанас

...
Евгени Недев е новият директор на Спортното училище Майор Атанас
Коментари Харесай

Евгени Недев е новият директор на Спортното училище в Русе

Евгени Недев е новият шеф на Спортното учебно заведение „ Майор Атанас Узунов “ – Русе с упорит взор за развиването му. От месец декември предходната година той извършва функционалностите, като това стана след извоюван конкурс, разгласен от Министерството на младежта и спорта. Той подава документи в последния вероятен ден след повторното му оповестяване, защото има възприятие за дълг към просветителната институция, в която работи 23 години. Понастоящем е разгласен конкурс за заместител шеф по административно-стопанска активност, като претендентите понастоящем са 8. Няма да има заместител – шеф по спортната активност, а уговорките ще извършва господин Недев.

220 възпитаници има в Спортното учебно заведение, като задачата е техният брой да нарасне. Съвсем неотдавна е записано дете, което да учи лека атлетика, а към него ще се причислят още 2. Известният наш играч в Царицата на спортовете Евгени Игнатов способства значително за възобновяване на подготовката. Учениците в Спортното учебно заведение упражняват 8 типа спорт.

Обновяването и разширението въз основата също ще помогне за подсилване престижа на учебното заведение. Евгени Недев показа, че има предпочитание да възвърне спортно – рехабилитационния център, намиращ се в приземния етаж на постройката под басейна. Подписан е контракт с компания и до края на годината ще се свърже към централната топлоснабдителна система обновеното общежитие, където ще се настанят възпитаници и техните треньори, изключително когато идват от други области или обитаеми места на района ни отвън град Русе. Мебелите за стаите се съхраняват в зданието на Спортното учебно заведение и обзавеждането им ще стане доста бързо.

На мястото на някогашното футболно игрище зад зданието на учебното заведение се възнамерява създаване на център за плуване и рехабилитация за деца и младежи с увреждания от фондация „ Александър Русев “.

РусеИнфо
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР