Евгени има неудържима страст към една от дамите – в

...
Евгени има неудържима страст към една от дамите – в
Коментари Харесай

Неудържима страст и завръщане на Айлин: Какво ще видим в Ергенът утре на 26.04

Евгени има неудържима пристрастеност към една от дамите – в „ Ергенът “ по bTV тази седмица!

Състезателките за виртуозно сърце ще бъдат провокирани да изразят възприятията си с поетични самопризнания в обич.

Ергенът продължава тази седмица с два нови вълнуващи епизода по bTV в сряда и четвъртък от 21:00 часа.

 

Имението на любовта ще бъде разтърсено от непредвиденото завръщане на Айлин, а публиката ще стане очевидец на зараждащия се „ съюз “ сред две от най-изявените противници и бурната пристрастеност сред пианиста иедна от. претедентките.

В сряда вечер (26 април) Евгений ще предложения шест дами на специфична среща, където те ще се причислят към него, и ще зарежат облеклата и задръжките си за парещ плажен коктейл.

Ше забележим още и смелостта на едно най-уравновесените претедентки да флиртува намерено с музиканта за първи път и непрестанно да търси фамилиарност с него, даже пред най-близките си приятелки в имението.

Евгени ще се превъплъти в ролята на инструктор по плажна йога, докарвайки жегата до краен лимит. Междувременно, в имението, две  претендентки, чиито имена не се появяват в поканите за групови срещи, ще употребяват времето, с цел да обсъдят вероятен „ унищожителен съюз “..

Зрителите са на път да станат очевидци на непредвиденото завръщане на претендентката, която напусна предходната седмица Айлин. Тя ще бъде посрещната с огромна изненада от Евгений и останалите девойки.

 Елена съумя ли да завърти главата на Ергенът задоволително

От своя страна някои дами ще стартират да злобеят от опцията за втори късмет къмАйлин и намерено ще кажат, че това е незаслужено и неуважително към тях.

Как ще се развият нещата, за какво напрежението сред двата противоположни лагера още веднъж ще ескалира, люта словесна война – отговорите ще откриете единствено в „ Ергенът “ по bTV.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР