Евгени Генчев показа огромно самочувстиве по време на Ергенът. През

...
Евгени Генчев показа огромно самочувстиве по време на Ергенът. През
Коментари Харесай

Позор! „Великият” музикант Евгени Генчев, свирил из цял свят, чака „тати” да му плати сватбата с Валерия

Евгени Генчев сподели голямо самочувстиве по време на „ Ергенът ”. През цялото време гледаше девойките отвисоко, тъй като сякаш е съумял музикант.

Оказва се обаче, че съумелият музикант не може да си заплати сватбата. Това стана ясно от изказване на татко му, който се изпусна, че точно той ще поеме разноските по венчавката.

„ Имайки поради, че аз ще бъда основно настоящо лице на сватбата, би трябвало да ми кажат, в случай че готвят такава. Още не са ми споделили ”, съобщи Танко Генчев преди няколко дни в ефира на Би Ти Ви.

От думите му излиза наяве, че на него ще се разчита за финансовата част на сватбата, въпреки скоро Евгени да става на 34 година и да би трябвало самичък да може да извади сходна сума.

Разбира се, венчавката ще бъде обилна и се чака да бъде край Бургас. Може би ще коства на Танко към 50 бона.

Бъдещата младоженка Валерия през днешния ден навършва 25 година Тя ще отпразнува персоналния си празник с годеника си и някои свои приятелки. Очаква се на празненството да се появят Айлин и Джия от „ Ергенът ”.

Изгежда много странна обстановката, в която се намира Валерия. Да знаеш, че приятелките ти са се целували с мъжа ти, несъмнено не е по никакъв начин прелестно.

Източнк: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР