Евгени Генчев, мисли, преди да се ожениш! Но мисли с

...
Евгени Генчев, мисли, преди да се ожениш! Но мисли с
Коментари Харесай

Бардама по нощни клубове, в ръцете на различни мъже: СКАНДАЛНИ СНИМКИ на Валерия Георгиева, като ученичка, взривиха нета!

Евгени Генчев, мисли, преди да се ожениш! Но мисли с горната си глава! - това пишат консуматори в нета след фотосите, които от нощес се популяризират в мрежата. Те са на Валерия Георгиева и да - изцяло същински са, без никакво превръщане.

На тях веганката е още ученичка, или най-многото да е преди малко приключила (макар да се съмняваме на някои кадри). И това младо, напълно младо и сякаш почтено момиче, не се е прибирало у дома от " бръмчене " по нощни заведения и питейни заведения. Защо ли?! Какво ли търси там?!

Кадрите се одобриха повече от скандално в групи с почитатели на предаването " Ергенът ", а консуматори не крият потреса си. Това, което най-силно ги шокира, е фактът, че на фотосите Вал не е с един мъж - примерно тогавашното й гадже, което също като нея да е на тази възраст и двамата да се радват на първата обич.

О, не! На фотосите тя е непрекъснато с разнообразни мъже, двама от които са известни у нас юрист и танцьор-хореограф. Някаква непозната нам здравеняк пък й бърка под блузката на първата фотография, а Валето се хили предостатъчно. А се сещаме и друго - едва ли непрекъснато обикаляйки по питейните заведения, тя е пила единствено вода или газирано, нали?! Чак такива наивници няма.

" Лошото е, че в този момент се прави на доста морална, единствено с цел да върже богатия Генчо, който въобще не е по нощните заведения и шума. Но нека се усети отрано това момче ", разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР