Eventplus.bg е първата платформа в България, която свързва организаторите на

...
Eventplus.bg е първата платформа в България, която свързва организаторите на
Коментари Харесай

Платформа Eventplus.bg улеснява организирането на събития

Eventplus.bg е първата платформа в България, която свързва уредниците на събития със притежателите на зали, съоръжение, с доставчиците на нужните им услуги. Целта ѝ е да улесни всички участници в процеса, тъй че резултатът от напъните им да е добре проведено събитие, за малко време и на по-добра цена.

Освен, че оказва помощ за повишение качеството на услугите и клиентите са по-доволни, платформата е изключително потребна за доставчиците на услуги: притежатели на зали и заведения, които се отдават чартърен за събития; обучители; аниматори; декоратори; компании за кетъринг, фото и видео снимане, тъй наречените

Какви бизнес благоприятни условия разкрива Eventplus.bg

Нови партньорства и повече продажби

Доставчиците имат опция да показват услугите си пред евентуални клиенти, които в действителност се интересуват и имат потребност от тях сега.

Оптимизация на разноските за реклама

С включването си в Eventplus.bg доставчиците на услуги могат да съкратят разноските си за поддръжка на личен уебсайт, бюджета за маркетинг, реклама в Гугъл Adwords и други рекламни канали. Платформата им дава опция да създадат чудесно показване на бизнеса си с текст, фотоси и видео, и да употребяват спомагателни маркетингови принадлежности за рекламиране на услугите си пред тясно таргетирана публика.

Съкратено време за приемане на поръчка

Eventplus.bg е фокусирана върху привличането на уредници на събития и образованието им, т.е. доставчиците на услуги не губят време да търсят евентуални клиенти. Те единствено би трябвало да привлекат вниманието им съответно към това, което оферират.

Процесът от първичното питане до поръчката също е скъсен. Платформата предлага характерни филтри за търсене по авансово заложени критерии. Някои от показаните резултати пък могат да се подсилят с образна реклама.

Достигане до нова, по-широка публика

Eventplus.bg се грижи за своите клиенти – снабдители и уредници на събития – като влага лични средства в рекламирането на услугите им. Отличният ѝ маркетингов и рекламен екип им оказва помощ да стигнат до нова, по-широка публика.

Да обобщим: доставчиците на услуги, присъединили се в платформата, получават солидна маркетингова и рекламна поддръжка, стигат бързо и елементарно да евентуални клиенти, които сега имат потребност от услугите им, подписват договорка за по-кратко време и съумяват да усъвършенстват разноските си.

 1955942

Защо Eventplus.bg е в действителност ефикасна платформа и кой стои за нея

Платформата е основана от експерти с богат опит в организирането на събития, маркетирането и рекламирането им. Идеята за нея се ражда точно от положителното познаване на проблемите, с които се сблъскват уредниците на събития и доставчиците на артикули и услуги за тях.

Eventplus.bg е с упоритостта и действителната опция да ги позволи и да издигне сектора на ново равнище.

Основен мотор на плана е Ралица Вълкова – експерт по маркетинг и продажби, съветник, уредник на събития от друг темперамент. След 10 години опит в сектора, тя вижда метод да реши наболели проблеми на работещите в тази сфера.

"Нека използваме силата на технологиите в наша изгода " – приканва целият екип на EventPlus.bg.

Ако вие сте снабдител на услуги, нужни на уредниците на събития, включете се в платформата, възползвайте се от отличните бизнес благоприятни условия, които предлага. Точно в този момент уредниците на събития приготвят своите стратегии и търсят своите сътрудници за новият деен сезон.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР