Ева Веселинова обяви, че след като близнаците й навършат две

...
Ева Веселинова обяви, че след като близнаците й навършат две
Коментари Харесай

Ева Веселинова се връща в телевизията

Ева Веселинова разгласи, че откакто близнаците й навършат две години през април, ще ги даде на ясла и ще се върне още веднъж на екран. Тя уточни, че мисли да се върне към специалността си, допълвайки, че й липсва.

 

От думите й стана ясно, че към този момент е получила примамливо предложение, само че по този начин и не стана ясно от коя медия е пристигнало то. Предвид, че е в обтегнати връзки с Гала, надали ще се върне назад в „ На кафе “.

 

След като Ева проби с голи фотоси в „ Плейбой “, мнозина я взеха за следващата плеймейтка, набутана в малкия екран, без да знаят, че тя е публицист. Към днешна дата майката на близнаци освен се отхвърля от предишното си, а и подлага на критика дамите, които се разголват за привличане на внимание. Критиците в интернет цъкат, че доста бързо и услужливо е не запомнила, че и тя е правила същото.

 

След раждането на децата си изгуби своя искра и форма. Напоследък обаче е почнала да посещава фитнес и съвсем се е вталила. По време на майчинството си тя работи като инфлуенсър и съвсем всеки неин пост в обществените мрежи е с рекламна устременост.

 

Рядко приказва за бащата на децата й – Борис и Стефания. Запознати издават, че той работи в икономическа полиция и не обича да е под светлината на прожекторите. Разкрива единствено, че обратно на всички трудове, мъжът й е млад, хубав, целенасочен и безрезервен татко. Накрая отбелязва, че това е всичко, от което се нуждае.

 

Хората от близкото й обграждане настояват, че думите й не са надалеч от истината. Той е държавен чиновник, който е с 2-3 години по-млад от нея. Не е милионер, а се разписва против месечна заплата от 3 500 лева При разкрити закононарушения и бонуси, скача до 5-6 000 лева

 

Двамата със брачна половинка й сами гледат близнаците и не разчитат на непозната помощ.

Обича да се хвали, че визията й е изцяло естествена и няма нито силикон, нито ботокс. Най-тежката борба, която води във връзка с външния си тип, е тази с килограмите. Затова избира да натъртва на потребната храна и да не стига до крайности.

Инфо: Уикенд

Тагове: Ева Веселинова Гала „ На кафе “ Нова тв журналист

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР