Ева си развърза езика и втрещи зрителите на „Ергенът“! „Ергенът“ на

...
Ева си развърза езика и втрещи зрителите на „Ергенът“!
„Ергенът“ на
Коментари Харесай

Скандал: Ева от „Ергенът“ се изпусна и разкри, че всичко е режисирано!

Ева си развърза езика и втрещи феновете на „Ергенът“!
„Ергенът“ на Би Ти Ви раздели феновете на два лагера. Едните несъмнено се възпламениха по формата и не пропущат епизод, с цел да видят по какъв начин ще се развият връзките сред Виктор и мераклийките. Другите пък сменят канала още щом наближи часът на излъчването му. Но по този начин или другояче няма човек, който да не е чувал за формата. Който се оказа… нагласен, несъмнено.
 Ергенът
Ева се изпусна, „Ергенът“ е нагласен

Отдавна някои подозираха това, само че ето, че подозренията се потвърдиха и то от думите на една от участничките. Това бе певицата Ева, която Виктор Стоянов натири в четвъртък вечерта. На идващия ден бе оповестено изявление с Ева, в което тя разказва прекарванията си в „Ергенът“.

Мацката съблюдава благоприличния звук и не съобщи нищо жестоко или скандално за съперничките си, нито пък за самия Стоянов. Без да желае обаче направи нещо ненадейно и супер скандално – разкри, че всичко, което гледаме, е режисирано. В това число и най-важното – елиминацията на участничките.

„Бях занимателна, доброжелателна и най-важното – в действителност харесвах Виктор, а си мисля, че и той също ме харесваше. Затова ми стана доста необичайно и неприятно, когато ме махнаха. Някои девойки подозират за изгонването си, само че не и аз“, сподели Ева.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР