Ева Мендес разкри в интервю за Форбс“ как двамата с

...
Ева Мендес разкри в интервю за Форбс“ как двамата с
Коментари Харесай

Ева Мендес разказа как отглежда дъщерите си

Ева Мендес разкри в изявление за „ Форбс “ по какъв начин двамата с Райън Гослинг отглеждат дъщерите си - 7-годишната Есмералда и 6-годишната Амада.
Ева Мендес със брачна половинка си Райън Гослинг и Брадли Купър
Според актрисата фамилията ѝ не се преценява с функциите на половете, наложени от обществото. Например, защото самата Ева не е добър готвач, Райън постоянно подготвя храната и дава добър образец на дъщерите си.

„ Надявам се, че това ще покаже на моите девойки, че никой не би трябвало да поема никакви отговорности въз основа на пола си, че всички сме сътрудници - освен аз и Райън, само че и нашите деца. Това е всекидневно екипно изпитание. Те би трябвало да виждат, че родителите им се заместват взаимно в домакинската работа, без значение от стереотипните показа за това какво би трябвало да вършат мъжете и дамите. Това основава баланс и естетика “, показа Ева.

В същото време Мендес признава в изявление за „ Пийпъл “, че в действителност обича да чисти кухнята.

„ Животът е толкоз безреден. Единственото нещо, което мога да управлявам, е моята къща, моята кухня. Когато мия чиниите, за мен това е нещо като медитация, освен това от разчистване. Това в действителност прочиства съзнанието ми. Чистата мивка води до изясненост на мисълта “, съобщи актрисата.

В токшоуто The View преди дни тя заяви, че би желала да се върне към филмите, само че в този момент би трябвало да бъде по-отговорна в избора си на план.

„ Когато нямах деца, бях подготвена да направя всичко - имам поради, в случай че мислех, че ще е занимателно. Но в този момент не желая да вземам участие в план, в който има доста принуждение или секс. Няма доста подобаващи за мен разновидности “, разкри Ева Мендес.

Тя прекъсна кариерата си поради раждането на дъщерите си. Актрисата нееднократно е казвала, че избира да посвещава цялото си време на децата си, и това е една от аргументите толкоз рядко да обновява обществените мрежи - те отвличат вниманието от основното в живота ѝ. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР