Ева Лонгория се храни през само 8 часа от деня

...
Ева Лонгория се храни през само 8 часа от деня
Коментари Харесай

Ева Лонгория и тайната на фигурата й – домашно приготвена храна и тренировки всеки ден

Ева Лонгория се храни през единствено 8 часа от деня и рядко протяга ръка към сладкото, шоколада и хляба. Какви са останалите й секрети?

“Тренирам, с цел да се грижа за психологичното си здраве ”, признава Ева пред Women’s Health – списанието, чиято корица краси тя този месец.

Независимо дали го прави за резултатите върху фигурата, или върху психологичното й здраве, явно й се отдава добре и в двете категории. А Лонгория в действителност влага доста време в тренировките си. Колкото и да е заета, тя отделя най-малко малко време за интензивност денем, а в най-хубавия случай тренира по пет пъти седмично по един час или 75 минути.

Любимата й подготовка е позната на всичките й почитатели – тази на мини трамплина й. За часовете на фитнес уреда тя постоянно разгласява онлайн, само че в този момент разбираме и малко повече за какво го харесва: “Изпотяваш се, без да натоварваш колената си. Плюс е, че е доста положително за лимфен дренаж ”.

Освен тренировката на трамплина, тя се възползва от услугите на професионален треньор за упражненията с тежести. Когато не може да тренира, нормално отделя най-малко дребна част от деня си, с цел да се разноски или да направи разтягания.

Разбира се, тренировките не са единственото, което й оказва помощ да наподобява по този начин. Голяма заслуга има и диетата й, която е нито прецизна, нито прекомерно ограничаваща. Тя следва разпоредбите на периодическото недояждане и се храни единствено през 8 часа от деня, а оттова нататък най-важното за Ева е на масата да има домашно приготвена храна и допустимо най-качествени артикули.

“Готвя заран, обед и вечер. Като терапия е за мен ”, споделя тя. Закуската й нормално е единствено чаша чисто кафе, след което идва време за тренировката й. Когато завърши с нея, готви за фамилията си.

Най-често за първото хранене от деня избира белтъци с авокадо и тортили с фасул, които подготвя изцяло сама. За обяд избира да приема протеини – пържола от качествено месо, риба или пиле дружно със зеленчуци. Вечерта е сходна на обяда, само че постоянно избира да разнообрази с италианска сватбена чорба или тортили.

Признава, че в последно време пробва да се храни с повече растителни артикули. “Израснах на ранчо, където ядяхме това, което се отглеждаше на земите ни – когато беше сезонът на тиквата, ядяхме тиква за три месеца. Това ме кара да правя оценка от къде идва храната ”, добавя актрисата.

За моментите, когато желае да се поглези, рядко избира сладкото. “Маслини, претцели, чипс, пуканки – това е моето нещо. Не обичам сладкото и шоколада. Хората ме ненавиждат за това. Хляба също – ненавиждам го. Никога не се блазня от него ”, прибавя най-после Ева Лонгория. Но когато става дума за чаша коктейл или вино… тогава е друга история.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР