Гледайте как щатската полиция на Джорджия бяга от трафикант на метамфетамин

...
Ето защо не бягате от ченгетата със спортен мотоциклет.Обикновено бихме
Коментари Харесай

Ето защо не бягате от ченгетата със спортен мотоциклет.

Обикновено бихме очаквали полицейско преследване с участието на Suzuki Hayabusa да продължи няколко секунди, преди ездачът и мотоциклетът да се превърнат в спецификация на далечния хоризонт. Но този заподозрян, който не искаше да спре за щатската полиция на Джорджия, или е нов в карането, или не осъзнаваше пълните възможности на мотоциклета. Така или иначе, той плати скъпо както за бягане, така и за недостатъчно бързо бягане.

Научете за мотоциклетистът, който се изстрелва към славата в YouTube тук.

По някакъв начин това преследване се превръща в игра на котка и мишка, вероятно защото някои хора просто не трябва да карат лудо-бързи спортни мотоциклети. Вероятно е добре, защото този човек търгуваше с наркотици, причинявайки много вреда на общността, където щеше да ги отнесе.

Човекът се движеше достатъчно бавно, за да може полицията да обгради мотоциклета му от три страни . Това беше, след като той се завъртя няколко минути върху записа на видеорегистратора, който виждаме, да не говорим преди войникът да се присъедини към преследването. Как той просто не отвори газта на онзи Хаябуса и просто не излетя като ракета, която е извън нас.

Вместо това полицията направи всичко възможно, за да го забави, но не и да ИЗВЪРШИ мотора при висока скорост. Според нас те са били изключително внимателни, когато други хора може да са имали нагласата, че заподозреният си играе с огъня, така че трябва да се изгори.

Можете да видите как заподозреният се бори да задържи Suzuki-то направо преди той се опитва да мине покрай крайцер, само за да отстъпи и да се върне обратно в зоната на убийство. Тогава той пада. От кадрите не виждаме дали някой го е ударил или той е ударил някого. Но със сигурност звучи, сякаш някой е прегазил човека.

След това видеото твърди, че полицията е открила 829 грама метамфетамин у заподозрения, заедно с 9-милиметров пистолет, малко хероин и 1610 долара в брой. Вероятно затова той не искаше да спре и да говори с ченгетата, така че вместо това трябваше да опита паважа.

https://youtu.be/AqItymtsgxg

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР