Ето я непоказваната досега дъщеря на Владимир Живков! Младата и

...
Ето я непоказваната досега дъщеря на Владимир Живков! Младата и
Коментари Харесай

Ето я непоказваната досега тайна внучка на Тодор Живков!

 Ето я непоказваната до момента щерка на Владимир Живков! Младата и красива Елизабет Живкова през днешния ден става на 27 години, а по едно и също време с това чества и годежа си със приветлив италианец. Досега за внучката на Тато не се знаеше нищо, а животът й е затулен с тайнственост. Публикуваме за първи път фотоси на тайнствената Елизабет Живкова. Момичето става през днешния ден на 27 години.

Най-големият подарък, който чака да получи, е предложение за брак от приятеля си - италианец, чието име към този момент се пази в загадка. Елизабет и роднините й към този момент знаят за идното предложение, а внучката на Живков сигурно ще отговори с " Да! ". Пожелания Елизабет и италианецът да бъдат щастливи дружно към този момент се появиха под техни общи фотоси. Човек от рода Живкови също удостовери за щастливото събитие.

В момента Елизабет Живкова живее в Италия и работи за фешън къща там. Очаква се напълно скоро да има и женитба, която най-вероятно ще бъде в България, настояват приятелки на хубавицата.

Жените от фамилия Живкови постоянно са се славили с положителния си усет и любовта към модата. И до момента в който за българите не е загадка дизайнерската кариера на внучката на Тато - Жени Живкова, и нейните дъщери Людмила и Андреа, малко на брой знаят, че по техния път е поела и братовчедка им. Става дума за дъщерята на Владимир Живков от втория му брак - Елизабет, която към този момент покорява света на сатена и котешките пътеки.

За Елизабет и брат й Тодор, носещ името на популярния си дядо, се знае малко, тъй като и двамата са отвън обсега на общественото внимание. Елизабет е плод на любовта на Владимир Живков, наследник на Тодор Живков и втората му жена след Маруся - Валя.

Валя се славела като огромна хубавица и на млади години била манекенка. От нея и от вуйна си Жени Живкова 26-годишната Елизабет наследява пристрастеността към модата. Младата жена към този момент има сериозен опит зад тила си, на който могат да завидят доста кандидатки за международна популярност. Тя първо приключва влиятелния Американски лицей в София, където получава съвършено обучение и страхотни знания по британски език.

Елизабет знае какво желае от живота и откакто приключва междинното си обучение, отпътува за Лондон, където е призната да следва фешън дизайн в лондонския филиал на влиятелния институт " Марангони ". Там най-малката внучка на Тодор Живков се показва повече от добре и впечатлява преподавателите си както с желанието си за развиване, по този начин и с творчеството си.

Благодарение на тези качества Елизабет е видяна от международна дизайнерска къща и съумява да изкара влиятелен стаж при фамозния дизайнер на висша мода и притежател на Ордена на Британската империя Алекзандър Маккуин. Там девойката също демонстрира изключителни умения и знания в региона на модата и получава висока оценка от ръководителите си, написа " България Днес ". Нещо повече. През 2012 година Елизабет взе участие в американската Седмица на модата като помощник, нещо нечувано до момента от българска страна.

Мнозина са безапелационни, че дъщерята на Владо Живков ще пожъне изключителни триумфи в дизайна и производството на дрехи, като фантазията на младата жена била един ден да си основе лична фешън линия, която да доближи до международните небеса. За тази цел Елизабет черпи опит и от достиженията на вуйна си. Когато се прибере в България, постоянно може да бъде засечена в " Жени Стил ", където Живкова й дава скъпи упътвания и опция да се образова в допълнение.

Самата Жени шие абитуриентската рокля на племенницата си след завършването й у нас. Заедно с Людмила и Андреа Елизабет се включва и с хрумвания при създаването на част от моделите за сбирките на фамозната си родственик.

Трите девойки са свързани освен посредством пристрастеността към модата, само че и обичат да прекарват времето си дружно, когато имат тази опция. Те са почти на една възраст, като най-голяма от трите е Людмила, а най-малка Андреа. На двете дъщери на Живкова също им следва ярко бъдеще в света на модата. Людмила е приключила дизайн в Прит Инститют в Ню Йорк и от лятото работи в огромна компания в стилния отрасъл.

Андреа, също като Елизабет, е възпитаничка на лондонския филиал на " Марангони " и към този момент неколкократно взима присъединяване в стилните ревюта на майка си с изключение на като модел и като помощник. Любопитното е, че с изключение на Елизабет, Людмила и Андреа още една госпожица от семейството на Живкови се обрисува да се насочи към дизайна. Става въпрос за дъщерята на Тодор Славков - Катерина. През 2011 година дребната девойка се включи в ревюто на вуйна си Жени, а " България Днес " приказва с нея: " Искам да стана като вуйна – дизайнер, и ще работя по тази своя фантазия ", показа симпатичната Кати под одобрителния взор на татко си - Тодор Славков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР