Ето я ежеседмичната доза нови музикални парчета и филмови трейлъри

...
Ето я ежеседмичната доза нови музикални парчета и филмови трейлъри
Коментари Харесай

Трогателната последна роля на Кели Престън и още

Ето я ежеседмичната доза нови музикални части и кино филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Подаръци ще има



Година след издаването на “A Very Trainor Christmas” коледният албум на Меган Трейнър към този момент има и делукс версия . Тя включва кавъри на “Rockin’ Around The Christmas Tree” и “Christmas (Baby Please Come Home)”, както и истинското ѝ парче “Christmas Coupon”. Друго авторска ария на изпълнителката – “My Kind Of Present” , към този момент си има видео, а звездата в него е дребното ѝ момче Райли , което се роди през февруари тази година.

Нова страница



Няма да лъжем - Жана Бергендорф ни липсваше, само че наподобява, че победителката от X Factor в действителност се завръща. Втората ѝ ария за 2021 година се споделя „ Уморени думи “ и ще бъде част от дебютния албум „ Агресия “ , за който към този момент нямаме самообладание. Парчето смесва джаз и блус , като музиката и аранжиментът композирани от Димитър Гетов, а текстът е дело на Елица Гетова. Клипът гледаме от канала на Игор Марковски, който е продуцент на видеото.

Любов по ноти



Седмицата беше изключително вълнуваща за Поли Генова , която като се изключи че посрещна второто си дете (), показа и новия си сингъл “Na Na” . Енергичното денс парче е отдадено на любовта, а Милен Данков е на единствено хореографът на видеото, само че и негов режисьор . Поради напредналата бременност фрагментите са без присъединяване на Поли, само че поради заетия ѝ график през последните няколко месеца, не се съмняваме, че певицата скоро ще ни зарадва с наличието си по един или различен метод.

КИНО

Сбъднато заричане



Последната роля на Кели Престън е в сантименталната комедия “Off The Rails” . Покойната брачна половинка на Джон Траволта играе член на дамска компания, която си е дала обещание да повтори пътешествието си из Европа от дипломирането . Когато една от приятелките към този момент не е измежду живите, останалите три вземат решение въпреки всичко да изпълнят последното предпочитание на Ана, взимайки със себе си и 18-годишната ѝ щерка . По време на пътуването 50-годишните Каси, Лиз и Кейт осъзнават нови истини да себе си и преоткриват живота, на който като че ли са обърнали тил. Още познати лица от актьорския лист тук са Джуди Денч и Франко Неро .

Без право на неточност



Екшън трилърът “One Shot” ни притегля най-много с имената на Райън Филипи и Ашли Грийн , които не сме гледали скоро. Тук той е началник на загадка затворническа база , а тя – новак анализатор от Централно разузнавателно управление на САЩ , който дружно с първокласен отряд от военноморската пехота би трябвало да изведе от там арестувано лице, обвинено в иден атентат. Когато пандизът е атакуван от бунтовници, двата екипа би трябвало да обединят сили, с цел да устоят на офанзивата и изпълнят задачата.

Завръщане с танцова стъпка



От HBO оповестиха премиерната дата за втория сезон на „ Еуфория “ - 9 януари , с първи тийзър. Кадрите със Зендая в ролята на Ру, която танцува на песента “Call Me Irresponsible” в спалнята си, са последвани от нови подиуми. Първият сезон трансформира звездата на сериала в най-младата актриса, спечелила премия „ Еми “, тъй че сме любопитни да забележим до каква степен новият сезон ще води нея и сътрудниците ѝ.

ОЩЕ

Животът ѝ, събран в един lookbook



Vogue ни демонстрира стилната промяна на Хали Бери през последните 35 години . Най-далечният миг в книгата с визии е непокътнат за присъединяване в състезанието „ Мис Съединени американски щати “ , където бъдещата актриса се появява с роклята от абитуриентския си бал и печели второ място. Преминаваме през присъщите за 90-те тенденции; сложния асортимент на бански за Бонд момичето ѝ от „ Умри различен ден “; костюма на Жената котка, който тя и до през днешния ден обича макар ниските оценки за филма; с цел да стигнем до красивото ѝ завръщане на тазгодишните награди „ Оскар “ с феерична лилава рокля Dolce & Gabbana. Искаме още!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР