Ето три зодии, които обичат да имат власт над всичко.

...
Ето три зодии, които обичат да имат власт над всичко.
Коментари Харесай

Жени, които обичат всичко да е под контрол. Тези три зодии са водещи.

Ето три зодии, които обичат да имат власт над всичко. Мразят, когато нещата не вървят, не одобряват неуспехите

Овен

Жените Овен са привикнали с непрекъснатия надзор на хората към себе си, тъй че доста елементарно се ядосват, когато някой не ги следва. Овенът е характерен водач, има властнически пристрастености и ненавижда опозицията. Поради тази причина доста постоянно дамите Овен избират да работят сами, харесват свободните специалности или основават личен бизнес. Не понасят шефове, изключително в случай че са по-малко интелигентни от тях, което не е мъчно.

Жените Овен са работливи, войнствени, въодушевени и са хора, които постоянно преследват задачите си и не стопират, до момента в който не получат това, което желаят. Те обаче бързо се ядосват и обичат да постановат свои лични правила, което постоянно отчуждава хората от тях.

Рак

Жените зодия Рак са склонни да бъдат капризни, заради което са много импулсивни и склонни да работят бързо. В такива обстановки те изискват от близките да одобри решенията им и също се стремят всичко да върви съгласно тях. Това постоянно е невероятно точно заради нерационален избор и тогава раците изпадат в надълбоко отчаяние. Раците имат подготвен проект за живот за всеки член на фамилията и в действителност не им харесва, когато роднините им отхвърлят да го следват.

Жените раци обаче имат доста преимущества. Те са най-хубави другари измежду всички зодии, те са доста привързани и съпричастни. Те обичат да оказват помощ на хората. Те претърпяват доста тежко всяко изменничество.

Водолей

Жените Водолей знаят доста добре по какъв начин да управляват страстите си и са склонни да запазят самообладание в сложни обстановки. Те са перфекционисти по природа и каквото и да вършат, би трябвало да го вършат съвършено. Затова обичат всичко да е под надзор, възнамеряват всеки подробност, не регистрират опцията да сгрешат. Те са педантични в работата, постоянно вършат кариера, имат ред вкъщи, грижат се за образованието на децата си.

Заради своя перфекционизъм обаче постоянно са доста недоволни от живота, тъй като всяко отклоняване от проектите им унищожава вътрешния им мир и даже неприятно изгладена завивка на масата може да провокира отчаяние.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР