Ето кои са зодиите, които най-често изневерят и как точно

...
Ето кои са зодиите, които най-често изневерят и как точно
Коментари Харесай

НЕВЕРНИЦИ: Зодиите, които могат да ви изневерят

Ето кои са зодиите, които най-често изневерят и по какъв начин тъкмо го вършат:

Рибите се държат непоследователно

Представителите на този зодиакален знак са в положение да скрият измяната си, макар че изневярата от тяхна страна е подбудена от липса на внимание.

Близнаците постоянно имат оправдание

Близнаците единствено в случай че нямат късмет да бъдат хванати или са безразлични към актуалната връзка. Когато се трансформират, стават доста хитри, мислят допустимо най-бързо и следват всяко свое придвижване. И молят приятелите си да ги защитят и да излъжат поради тях.
свързани новини9768на 23.09.202112345на 09.04.2021
Кoгато са сигурни, че няма да бъдат хванати, се държат умерено. Ако сте подготвили капан за тях и задавате непредвидени въпроси, тогава имате огромни шансове да ги хванете в крачка.

Лъвът обича провокациите

По предписание Лъвовете са водени от пристрастеността и обичат провокациите. Те държат на колегата, само че постоянно им се желае да опитат нещо ново. В случай на невярност, те се преструват, че всичко е наред. Родените под този знак незабавно стават идеални сътрудници: мъжът глези обичаната си, а дамата подготвя обичаните ястия на колегата си и постоянно наподобява ослепително.

Лъвът в никакъв случай няма да си признае изневярата - даже и да го хванете в крачка, той въпреки всичко ще спори и ще ви твърди, че не е това, което наподобява.
свързани новини7087на 28.03.2021
Везните се държат като влюбени младежи

Везните също могат да изневерят, само че измяната им допуска, че те са се влюбили още веднъж. В такива случаи представителите на тази зодия се държат като младежи.

Често си вземат душ, сменят облеклата и се гледат в огледало. Правят всичко допустимо, с цел да скрият аферата си, само че в случай че сътрудникът въпреки всичко открие истината, тогава Везните ще кажат, че това е било просто флирт.

Стрелецът изневерява от липса на фамилиарност

Стрелците могат да изневерят на половинката си, в случай че са недоволни или когато в връзки им липсва физическа непосредственост. Мъжете философстват и приказват за еднообразност, а дамите изискват тъждество. Но преди сътрудникът им да се убеди в техните съмнения, те сами признават всичко пред него.

Самият Водолей признава за измяната

Водолеите рядко могат да изневерят, само че в случай че го създадат, тогава най-често признават на колегата своята невярност. Те могат да кръшнат от липса на интерес към връзките, двусмислени изказвания за взаимно бъдеще и предложение за прекосяване към свободна връзка или отмора.

Жената Водолей ще каже, че има потребност от другари и връзка, и ще се държи нападателно.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР