Ето какво точно ви трябва, за да приготвите тази вълшебна маска

...
Ето какво точно ви трябва, за да приготвите тази
вълшебна маска
Коментари Харесай

Маска за лице, която ще премахне черните точки и бръчките

Ето какво тъкмо ви би трябвало, с цел да приготвите тази вълшебна маска за лице, която ще отстрани петната, черните точки и бръчките!

Маската за лице, която ще ви представим през днешния ден, избелва кожата и почиства лицето ви от тъмните петна и лунички, а също по този начин понижава появяването на бръчки по лицето. Маската се основава на магданоз и лимон, съставки, богати на съществени хранителни субстанции, които са жизненоважни за здравето на вашата кожа.

Магданозът има множество изгоди за здравето и нормално се употребява против бъбречни заболявания, инфекции на пикочните пътища, диабет, инфектиране на очите и импотентност. Магданозът се употребява и в козметичните артикули заради своите регенеративни свойства.

Маската може да намали дразненето и подуването на лицето, да избели кожата, да премахне зачервяването и да усъвършенства тена. Освен това ще отстрани черните точки и другите кожни проблеми, които не сте могли да разрешите по-рано.

Какво е нужно да приготвите за тази маска за лице?

Съставки:

2 супени лъжици листа от магданоз1 чаена лъжичка лимон сок или ябълков оцет200 мл. вода

Начин на подготвяне:

Кипнете водата в тенджера, по-късно прибавете нарязаните листа магданоз и оставете да къкри 15 минути. След това свалете тенджерата от котлона и оставете да се охлади, след което прибавете лимонен сок или ябълков оцет и разбъркайте добре. Изсипете сместа в съд и я приберете в хладилника.

Използване на маската за лице:

Нанасяйте маската върху лицето два пъти на ден заран и преди лягане. Маската ще затвори порите на лицето ви и ще ги почисти надълбоко, както и ще изсветли тена ви. Уникалните свойства на магданоза ще отстранен луничките и тъмните петна от кожата ви и ще я създадат по-блестяща от всеки път. Повтаряйте процеса всеки ден в продължение на месец и лицето ви ще стане безупречно.

Вижте още: Коремните мазнини изчезват с тази напитка с нар

Споделете с вашите другари и близки в социалните мрежи!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР