Ето какво ще разкрие за вас този тест! Психологическите тестове могат

...
Ето какво ще разкрие за вас този тест!
Психологическите тестове могат
Коментари Харесай

Тест, който ще разкрие каква жена сте според избора ви на обувки

Ето какво ще разкрие за вас този тест!

Психологическите проби могат да разкрият доста за нас. Те разкриват тези особености, които в никакъв случай преди не сме забелязвали. Те са лесни за използване и носят доста значима информация. Само с едно кликване имаме опция да научим нещо ново за нас или за нашите другари.

Психологията е фина просвета, душата на индивида е бездънна и е толкоз забавно дали съответния психически тест, ще разкрие истината за вас!

Многократно сме казвали, че изборът на всеки човек може да разкрие доста за него. Много рядко вършим решение в последния миг. Най-често нашите личностни черти и ползи въздействат върху нашия избор.

Сега каним всички дами да приложат този забавен тест, който ще ви разкрие каква жена сте и какво мислят мъжете за вас. Готови ли сте? Тогава да започваме…

Така, пред вас има прелестни обувки, изберете тези, които ви харесват най-вече:

Обувки номер 1

Винаги се нуждаете от човек, до който да се чувствате спокойни. Вие, макар огромната си душа и добрина, обичате прекомерно доста себе си и желаете същото отношение и от другите. Вие сте доста чувствителни, непрекъснато се влюбвате в мъже, в красивия живот, в предмети на изкуството!

Игриви, радостни, сантиментални, кокетни, обичате да флиртувате. Не желаете да пораснете! Добри и грижовни майки, които са по едно и също време капризни, капризни девойки, които желаят да имат мощни настойници. Насладете се на възходящото внимание на мъжете!

Обувки номер 2

За множеството хора душата ви е същинска мрачевина, само че тази тайнственост е главната причина за вашия сексапил, по тази причина не се опитвайте да я губите! Не сте склонни да бъдете измъчвани от подозрения – нормално знаете какво желаете и въпроси от вида “Какво да върша? ”, “Какво да нося? ” са редки за вас.

Вие сте доста горди и кардинални, постоянно сте подготвени да защитавате личното си мнение и не търпите неправда. Можете да управлявате освен вашите страсти и мощ, само че и хората, които са към вас. Вие имате предпочитание да се утвърдите, да постигнете високи равнища на развиване и кариера. В една връзка сте максималисти, доста прецизни и изискващи към себе си и в това време взискателни към избраника до вас. Невъзможно е да се откри надзор върху вас, постоянно ще бъдете самостоятелни.

Обувки номер 3

Вие сте целеустремен човек, привикнал да върви напред и подготвен за най-дръзките опити. Като предписание постигате това, към което се стремите, и е мъчно да ви се опълчват. Вие сте мощни, изразителни и буйни. Обичате вниманието!

Имате някои качества на “силния ” пол – неустрашимост, парещ манталитет, велика воля за победа, оптимизъм и храброст. Обичате връзката и да имате доста познати. Вие сте горди и капризни, само че постоянно, в случай че е належащо, безкористно помагате на близък си.

Обувки номер 4

Вие сте спокоен, другарски и радостен човек. Да, и с възприятие за комизъм!

Вие сте непостоянни, лесни. Никога не оставате незабелязани! Вие вършиме прелестно усещане на другите. Вие сте доста общителни, любопитни, смели. Не се интересувате от мнението на обществото, вие сте целенасочени и истински.

Приспособявате се към всевъзможни условия на живот, както и приемате всеки темперамент на непосредствен човек. Никога няма да станете скучни, тъй като постоянно се стремите да се развивате и да се учите цялостен живот на нови неща.

Обувки номер 5

Имате доста секрети, които не бързате да споделяте. Вие сте уверени във вашите качества – доста потайни и сдържани. Може да държите страстите си под надзор във всяка обстановка. Не обичате да позволявате на непознати да се ровят в персоналния ви живот, доста сте селективни при избора си на сътрудник и поставяте високи условия към избраника до вас. Вие вършиме същите несъразмерни условия към себе си! Винаги можете да постигнете това, което желаете, и можете да достигнете всяка височина в кариерата си. Авторитарни по природа.

Вижте още: Погледнете картинката и посочете първото нещо, което видяхте!

Обувки номер 6

Вие сте рационални, стремите се да контролирате чувствителността си и сте сериозни. Вие сте огромен индивидуалист. Вие предпочитате хармонията и спокойствието и сте просто предопределени да се наслаждавате и да очаровате мъжете. Чрез вашата емоционалност вие сте по-добри от другите и по тази причина елементарно се подавате на суматоха или радостна еуфория.

Наистина се нуждаете от отбрана и поддръжка, тъй като вътрешният ви свят е доста гальовен и раним, макар че външно изглеждате спокойни във всички обстановки. Но в никакъв случай няма да ви омръзне, тъй като обичате да мечтаете и постоянно да виждате в елементарната действителност това, което остава неусетно от другите хора.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР