Ето какво са ни приготвили звездите за първия месец от

...
Ето какво са ни приготвили звездите за първия месец от
Коментари Харесай

На есен с песен: Най-точният хороскоп за СЕПТЕМВРИ за всяка ...

Ето какво са ни приготвили звездите за първия месец от есента. Месечният хороскоп за септември ще покаже на всяка зодия какво да чака.
Овен
Началото на септември може да бъде малко скучно и някои запознанства не си заслужават, само че с течение на времето нещата се трансформират и от ден на ден нови хора ще се появяват в близост. Свободните представители на този знак въобще не желаят да се разделят със статуса си, написа skafeto.com. В последна сметка няма нищо неприятно в това да си самичък. И можете да прекарате свободното си време с другари, които ще оказват помощ с добър съвет и ще поддържат с добра дума. Звездите обаче са ви подготвили няколко запознанства, които имат всички шансове да прераснат в освен това. Близнаци, Водолей или Лъв могат да отворят сърцето ви.

Не би трябвало да се привързвате прекалено много към различен Овен или Скорпион, тъй като тази сила е мощна за вас и може да докара до спор. Опитайте се да не таите завист и да вършиме положително, което постоянно се отплаща и ви кара да се чувствате добре. Можете да развържете фамилните възли, като изчистите мозъка си и потвърдите цената си и изборите, които сте създали в името на любовта. Ако осъзнаете, че вашето мислене не е позитивно, пробвайте се да подготвите и напишете или произнесете позитивни утвърждения, които препрограмират несъзнаваното. Като започнете с тези изказвания, ще измененията мислите си и ще откриете, че същинският проект в последна сметка дава отговор на вашите умствени облици.
Телец
Още от първите дни на септември ще се потопите във водовъртежа на събитията. Винаги сте свободни да изберете любовта и независимостта. Вашият креативен дух не би трябвало да се опасява. Пазете се от прочувствени зависимости или връзки с хора, които желаят прекалено много от вас, само че дават прекомерно малко. Ако би трябвало да се откажете от обстановки, които ви нараняват, може би е време да извършите скок напред. Опитайте се постоянно да давате приоритет на личното си богатство, даже в случай че това може да подхожда на нова конструкция за вас. Гъвкавостта и хитростта, способността за намиране на компромис и метод към всеки човек са главните козове, които ще обезпечат превес на силите в вярната посока. Повечето представители на този знак ще съумеят да трансформират открития светоглед и да се научат да виждат същинската същина на нещата. Да почистите дома си значи да го извършите както на равнище домакинска работа, по този начин и на енергийно равнище посредством тамян, свещи. Вие търсите наслаждение, което е от значително значение за вас. Ако желаете да се чувствате добре, следвайте инстинкта си и идентифицирайте всичко, което ви отдалечава от тази сила. Създавайте розови планове на първо място за себе си, а по-късно вижте кой има сърцето, смелостта и нежността да ви последва.
Близнаци 
Не създавайте прекалено много мисли в главата си и не претрупвайте мозъка си, изключително с празни размишления. Красотата на прекомерното мислене е, че можете да създадете доста схеми на действителността, само че мислите зависят толкоз доста от утвържденията, които вършим сами за себе си. Ако имате работа с някой, който не ви приказва ясно, който ви кара да се чувствате нерешителни, би трябвало да се отървете от това възприятие на нерешителност. Ако има черти, които смятате за незрели в характера си, можете да работите върху тях, с цел да визиите себе си пред другите в най-хубавата си версия. Ако някой ви постанова решения, побързайте да се отдалечите. Ако се чувствате блокирани, знайте, че можете да измененията изискванията когато и да е. Преодолейте всички рестриктивните мерки, в това число умствените и се отворете към живота. Направете същински промени и предприемете позитивни дейности за вашето бъдеще. Опитайте да се въздържате от недомислени разноски, доколкото е допустимо. Звездите предизвестяват, че през септември са вероятни контузии. Затова би трябвало да се въздържате от рискови занимания и прекомерно рискови спортове. Трябва да внимавате и с неизправните домашен уреди и контакти. През първата половина на месеца умерено можете да планирате пътувания.
Рак
През този месец, пробвайте да излезете от нормалното си меланхолично положение. Представителите на този знак би трябвало да се оправят с всички насъбрани каузи. Работната среда може да бъде прекомерно стресираща и неуместна за сензитивната природа на Рака. Новите планове, с изключение на положителни облаги, могат да донесат и приятни промени в персоналния ви живот. Затова тънко усъвършенствайте отзивчивите си умения. Вашият натурален сексапил ще ви помогне да изградите мостове и да опознаете човек, който може да ви помогне да намерите по-обещаваща работа в бъдеще. В началото на септември ще ви хрумнат доста забавни и положителни хрумвания и интензивно ще започнете да ги прилагате. Някои представители на знака може да имат споразумяване на работа обвързвана с приемане на завещание или делене на имущество. Това събитие обаче ще донесе повече отчаяние и неприятности. Избор, който е изглеждал верен през цялото време, в последна сметка може да се трансформира в неверен. Звездите ви предлагат да се обърне внимание на положението на храносмилателната система. Може би е време за разтоварващи диети и преразглеждане на питателните ви привички. Опитайте най-малко за известно време да се откажете от пържени, прекомерно солени и пикантни храни. Скоро ще почувствате разликата.
Лъв 
Оценявайте всички аспекти на възприятията си. Ако се чувствате заседнали в живот, който не ви принадлежи, може би би трябвало да извършите нещо по въпроса. Не е нужно да се преценявате с упованията на другите хора. Ако решите да приветствате някого в сърцето си, направете го намерено, демонстрирайки усеща посредством другарство от сърце до сърце. Понякога взаимният диалог ни разрешава да потвърдим вярата, взаимните упования. Имайте смелостта да измененията това, което чувствате, че не ви принадлежи. Не се опитвайте да контролирате, само че бъдете наясно с огромната си мощ. Свържете се с източника на вашето обилие. Не се заблуждавайте и не вярвайте на хора с неспазени обещания. Не дърпайте от едната страна на другата. Не би трябвало да пропускате предоставени благоприятни условия. Не са малко тези, които ще имат шанса коренно да трансформират живота си към по-добро. При решаването на финансови въпроси би трябвало да се ръководите от мотото „ доверете се, само че проверете “. Не би трябвало да инвестирате в съмнителни планове и да давате пари назаем на непознати лица. Четете деликатно договорите и подробно проверявайте лицето, на което смятате да поверите финансите си. Възможни са обстановки, в които Лъвовете ще се раздират сред дома, работата и връзките с обичан човек.
Дева
Опитвате се да си придадете някаква тежест. Абсолютното успокоение и способността да се адаптирате към препоръчаните условия е най-хубавата тактичност, която ще ви помогне безвредно да преживеете този неустойчив интервал. Трябва да се опитате да изразите страстите си и в случай че това е нещо, което ви тласка към пристрастеност, дайте ѝ отдушник. Пазете се от прочувствено нестабилни хора; доста е значимо да не влизате в ролята на „ Червен кръст “ по отношение на тези, които са ви наранили или тези, които са работили против вас. Бъдете подготвени да насочите интуицията си по познатия ви метод. Отделете време, с цел да си възвърнете вътрешния баланс, ако някоя обстановка неотдавна ви е дестабилизирала. Чувствайте се изцяло цялостни и живи, радвайте се, това е вашето време. Тези представители на знака, чиято работа не е обвързвана с физическа интензивност, би трябвало да извърнат внимание на здравето на ставите си. Някои от проблемите ви ще се решат от единствено себе си. От друга страна, звездите са подготвили за вас доста обещаващи оферти. Давайки пари на заем на някой непосредствен, има късмет да развалите връзките с този човек в бъдеще. Представителите на знака би трябвало да прекарват повече време със фамилията и децата. Възрастните родители също изискват внимание. Препоръчва се на необвързаните представители на знака да бъдат по-активни и да не се стесняват да създадат първите стъпки към своето благополучие.
Везни
През септември би трябвало да концентрирате всичките си старания на професионалното занятие. Ще ви се дават благоприятни условия, които не трябва да бъдат пропуснати. Звездите обаче предлагат да разпределите вярно ресурсите си, тъй че напрегнатите обстановки да не се отразят на здравето и спокойствието ви. Опитайте се да планирате дните си умело, като намирате време за отмора и релаксация. Бъдете деликатни в изразите. Думите, изречени в припадък на неспокойствие, могат надълбоко да наранят обичан човек и да скапват връзките за дълго време. Пикът на напрежението ще бъде в средата на месеца. По това време от вас ще се изисква оптималната отдаденост. Не се плануват обилни проблеми във финансовата сфера. Връзки, учредени само на физическо привличане, могат да бъдат подложени на тест за инспекция: има ли другия предпочитание за освен това или не? Имайте поради, че някои взаимоотношения могат да се трансфорат в отговорности, доста по-големи от вашите цели. Но това ще бъде лакмусовият тест, нужен, с цел да разберете дали е същинска обич или просто палачинка във вода. Свободните представители на знака би трябвало да смекчат интензивността си във връзка с противоположния пол. Прекаленият възторг може да се отрази отрицателно на репутацията ви. Това важи изключително за служебните романи.
Скорпион
През септември ще се потопите във водовъртежа на ежедневните проблеми. Има огромна възможност от непредвидени обстановки, които могат доста да трансформират проектите ви. Не се забърквайте в връзки с непроверени хора. В противоположен случай финансовите загуби не могат да бъдат избегнати. Този месец ще бъде удобен за решение на комплицирани проблеми и създаване на връзки с близките. Що се отнася до региона на финансите, в този миг няма потребност от огромни вложения. Започва интервал на непоклатимост и напредък в бизнес сферата, всичко върви по своя ред. Продължавате да се придържате към задачата, която сте си сложили. През този месец има дребен риск от пострадване. Затова се предлага деликатно боравене с остри предмети и неизправни домашен уреди. Бъдете по-толерантни към непознатата позиция и не влизайте в спор по никакъв мотив. Звездите предсказват, че запознанството може да е обвързвано с пътешестване. Семейните Скорпиони в персоналния си живот ще се радват на естетика и взаимно съгласие. Свободните представители на знака имат всички шансове да срещнат ориста си. Освен това може да влезете в конкурентна битка за правото да притежавате общ обект на боготворене.
Стрелец
Септември стартира с някои възходи и падения. В момента има редица обстановки, които ви стресират, някои могат да включват финанси и работа, други вашия любовен живот. Може да се наложи да се справите с дребни терзания и напрежение в връзките си с сътрудници или с работодателя. Благоприятно време е да се посветите на персонално пространство, планове, пътувания, пристрастености, всяка форма на връзка, която може да ви помогне да подобрите връзките си или да изградите нови. Що се отнася до любовта, несъмнено, че с поддръжката на Марс в седмия ви дом връзките ви ще вървят единствено към по-добро. Марс ще внесе огромна пристрастеност във вашите взаимоотношения, които ще се характеризират с по-голяма активност. Планетата също ще ви даде смелостта да декларирате или изразите възприятията си, в случай че не сте го правили заради неустановеност или боязън. Лоялността е нужна за щастлива обич. Бъдете мъдри и не се увличайте. Повярвайте, че вие контролирате половия си живот. Този месец ще бъдете авантюристичен настроени, когато става въпрос за секс с колегата ви. Възможна е и среща с някогашни сътрудници, тъй че някои остарели пристрастености може да се върнат. Не се насилвайте да бъдете към хора, които не са за вас. Намерете способи да прекратите връзка, която не ви носи благополучие.
Козирог
Септември е месец, в който ще сте в отлична форма, освен физически, само че и прочувствено! Благодарение на планетната композиция ще можете да изживеете своите задължения и дни с положителен метод и прелестен витален заряд. Широкият набор от ползи, желанието да научите нещо ново, да отидете на друго място, да извършите нещо автентично ще ви съпътстват през по-голяма част от месеца. Септември ще ви разреши да подобрите или измененията някои обстановки, може би не да ги измененията коренно, само че сигурно да ги трансформирате във ваша изгода. Да не забравяме Плутон, който във вашия знак може да ви помогне доста, тъй като ви подтиква да инвестирате в ресурсите си и да увеличите персоналната си мощ. Планетата ви оказва помощ да укрепите уменията си за взимане на решения и храброст и да намерите способи да задоволите най-дълбоките си потребности. Ще почувствате потребност да се срещате с нови хора и с помощта на това предпочитание за другарство, влюбването е доста допустимо. Свободните представители на знака да не се задоволяват с дребните неща в любовта. Посветете се на връзки, които ви носят наслада, обич и ви карат да се чувствате ужасно. Внимавайте на кого давате сърцето си. Уверете се, че сте избрали верния сътрудник.
Водолей 
От известно време на представителите на този знак може да им се стори, че животът към тях като че ли е спрял. Този месец няма да ви донесе обилни промени в живота. Това разпореждане на нещата ще се хареса единствено на прагматичните Водолеи, които към този момент са много изтощени от непрекъснатата промяна на събитията и ситуацията. Научете се да довършвате започнатата работа. Може да се раздвижат някои смущаващи сили и да се разклатят основите, които би трябвало да се трансформират. На работното място (и освен там) рискувате да попаднете в компанията на ласкатели, които изкусно ще ви извърнат тил. Това е доста рискова обстановка, която може да ви въвлече в мрежа от интриги. Отделете време, с цел да презаредите батериите си и да обмислите цялата нова мъдрост, която сте придобили. През септември не са изключени сривове в работата на имунната система. За да предотвратите това, би трябвало авансово да се погрижите за здравето си. Знайте, че сте задоволително мъдри, задоволително способни и задоволително състрадателни, с цел да бъдете като ярък фар за другите. Позволявайки си да влезете в тази роля, може просто да откриете нова страна на вашата персона или ново умеене, което желаете да култивирате. Ако сте търсили романтика, септември е идеалното време за това! Прекарването на време с другари и отделянето на време за заниманията също ще ви донесе доста ентусиазъм и наслада, тъй че направете това собствен приоритет.
Риби
За страдание Рибите ще имат сложен интервал. Външните условия понякога ще унищожават ясно направените проекти. Ще бъде мъчно да се реагира бързо на препоръчаните условия. Септември ще бъде месец, в който ще е значимо да действате и да постигнете задачите си. Ако са прекомерно комплицирани, това може да докара до огромно отчаяние и отрицателни страсти, които да ви попречат да бъдете щастливи. За да не се случи това, е значимо да си поставите изпълними цели и да се отървете от несъразмерните упоритости. Всякакви огромни упования ще доведат до съществени разочарования и проблеми във всички сфери на живота. Опитайте се да видите нещата от реалистична позиция, без розови очила. Не идеализирайте евентуалните сътрудници, внимавайте на кои хора отдавате сърцето си. Възможно е някои хора да изискват обич, внимание, запаси, сила от вас и да не ви дадат нищо в подмяна. Бъдете почтени със себе си и другите. Дистанцирайте се от хора, които излъчват и предават отрицателна сила към вас. За мнозина есенното меланхолично въодушевление стартира още през септември. Не мислете за предишното, за неуспехите и проблемите. Отпуснете се, пробвайте се да гледате на света по позитивен метод и ще видите какъв брой доста аргументи има да сте признателни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР