Ето какво пише моделката: „Скъпи приятели, в последно време в

...
Ето какво пише моделката: „Скъпи приятели, в последно време в
Коментари Харесай

Цеци Красимирова: Азис и Ивайла Бакалова не са поканените на сватбата ми! Ще споделя този ден само с хора, които обичам!

Ето какво написа моделката:

„ Скъпи другари, напоследък в българската преса и в онлайн пространството излезе информация по отношение на идното ми сватбено празненство, която несъмнено не дава отговор на истината. С сегашното послание към вас желая изрично да заявя, че на моята женитба няма да участват лица, които не са измежду поканените.

Визирам написаното от доста медии, че измежду гостите ще бъдат Азис и Ивайла Бакалова. Най-красивият и прочувствен ден в живота ми ще споделя само с хората, които същински обичам и с тези, които са до мен през всичките години. Убедена съм, че някои от вас са били подведени в желанието си да осведомят своята публика, само че значимо е да се учим от грешките си и да умеем да се извиняваме. За мен е значимо на бял свят да излезе истината, тъй като постоянно съм желала да споделям това, което мисля, по метода, по който желая, и по който съм възпитавана.

В навечерието на пролетта персонално аз се усещам заредена с нови сили и сила, и виждам самоуверено напред дружно с обичаните ми хора. Благодаря Ви за разбирането и желая да пожелая на всички да бъдете здрави и обичани. “
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР