Ето какво написа Ласкин: Случаен принцип. Разхождам се: Русе, София,

...
Ето какво написа Ласкин: Случаен принцип. Разхождам се: Русе, София,
Коментари Харесай

Всички Чакаха Неговата Присъда, Не Разочарова! Ласкин Буквално Закопа Новата Мис България! Има Нос Като

Ето какво написа Ласкин:

Случаен принцип. Разхождам се: Русе, София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Пазарджик.....Такива красиви девойки...Е, по каква логичност тези прелестни градове бълват “МИСКИ ” и “ПЛЕЙЛЕЙКИ ”, които са виновни за гибелта на домашните си любимци? Убиват със стрес, благото животинче! Излиза от жилището плеймейт-ка, връща се плейМЕЙТ. И кученцето с инфаркт.

Каква е тази “красотна ” орис, че като по поръчка всички плеймейтки имат носове-оръжия, които носове ги заплашват, с това, че в случай че кихнат може да си създадат харакири или интервенция от апендицит? Ако пък кихнат към стена, сигурно ще се забият в нея, като кирка на чорбаджия строял Прохода на Републиката... И ще би трябвало да изкъртваме мисо-плейката с кози крайник. Познайте по какъв начин?

Моля, престанете с тези състезания за идиоти! Няма тв приемник който би побрал стиропорните им лицеизрази. Пощадете ме! Предпочитам да се събудя с проф. Юлиян, който ми е седнал на носа, отколкота да понасям ТВ толеранса към “красавици ”, които наподобяват на лайно от лама с дифтерит!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР