Ето какво крият от нас и се случва с Президента

...
Ето какво крият от нас и се случва с Президента
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев под карантина!

Ето какво крият от нас и се случва с Президента ни.

Страхотен скандал гърми в Естония около визитата на Румен Радев там и предстоящите му през днешния ден срещи с сътрудника му и други публични лица от държавното управление.

Както ПИК заяви по-рано те са били анулирани, само че от „ Дондуков “ 2 бяха сбити, че това дължи на усложнената конюнктура поради пандемията. Съвсем друга обаче се оказва истината, която е разкрита в локално издание на съветски език, а по-късно протвърдена и от Интерфакс

Според информацията формалните събития, планувани за през днешния ден са анулирани заради контакта на българския държавен глава с притежател на ковид.

Информацията гласи, че Радев е бил в контакт с притежател на COVID-19. Това е станало още преди да дойде в Естония. 

Там научили за това в понеделник следобяд, откакто по-рано той участва на самодейността „ Три морета “. Новината е обявена мигновено и публично от пресслужбата на кабинета на естонския президент. Въпреки това у нас се крие. Още през вчерашния ден в Естония са подхванали всички нужни ограничения, а българската делегация е била изолирана в хотел.

 

Именно зарад това Радев не е присъствла на вечерята на срещата на върха на Инициативата „ Три морета “ нощес. Виртуалната среща на върха се организира в Талин в понеделник. На нея участваха държавните глави на Източна и Централна Европа, немският президент Франк-Валтер Щайнмайер и държавният секретар на Съединени американски щати Майкъл Помпео.

Всички те обаче участваха виртуално, а на място пристигнали единствено президентите на Полша и България Анджей Дуда и Румен Рад Днес Радев имаше срещи с естонския президент Керсти Калюлайд, премиера Юри Ратас и ръководителя на Рийгикогу Хен Пъллу които до една бяха анулирани.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР