Ето какви предизвикателства предстоят пред зодиите тази седмица:ОвенЗа много от

...
Ето какви предизвикателства предстоят пред зодиите тази седмица:ОвенЗа много от
Коментари Харесай

Виж своя седмичен хороскоп

Ето какви провокации предстоят пред зодиите тази седмица:

Овен

За доста от вас тази седмица може да се окаже преломна, и то в позитивен проект. Но има едно събитие, с което ще би трябвало да се съобразите – облагите надали ще дойдат безплатно.

За да получите това, което желаете, ще се наложи да сте по-дейни, да положите старания и да преодолеете някаква вътрешна или външна опозиция.

Телец

През тази седмица се слага началото на един по-активен за вас интервал. Ако до момента сте имали предпочитание за работа и за нови инициативи, само че сте се натъквали на трудности или просто не сте знаели в какво да вложите силата си, може да си отдъхнете малко – има късмет през идващите дни всекидневието ви да стане по-динамично.

Близнаци

През тази седмица ще съумеете да си тдъхнете от някои досадни битови проблеми, които ви занимаваха през миналите дни и седмици, и да обърнете взор към новите хрумвания и планове. Повечето от вас ще се чувствате в свои води – поради покачвания прилив на възторг и новите благоприятни условия, които ще се откриват пред вас.

Рак

През тази седмица финансовите въпроси ще занимават мислите на доста от вас. Възможно е да похарчите огромна сума за дома, да извършите по-сериозна инвестиция или да получите пари, с които ще може да подсигурите бъдещето си. Без значение какъв тъкмо ще е казусът, в дейностите си ще се водите от дълготрайни проекти и ще мислите в вероятност.

Лъв

Тази седмица е изключително значима за вас, тъй като ще съумеете да посеете семената на промени и промени, които ще осъществявате дълго отсега нататък. За да се възползвате от положителните благоприятни условия, в понеделник вечерта може да останете за малко уединено със себе си и да се замислите кое е това, за което най-силно копнеете.

Дева

Преживяванията ви през тази седмица ще зависят доста от това дали в живота ви има нещо, което ви въодушевява и ви доставя позитивни страсти. Ако да вземем за пример сте човек на изкуството или сте се посветили на креативна активност, седмицата може да се окаже много приятна за вас – ще усетите прилив на ентусиазъм, желанието ви да творите ще се увеличи, а нищо чудно и да ви осени нова концепция.

Везни

Тази седмица ще е доста удобна за вас в професионално и във финансово отношение. Може умерено да гледате напред и да започнете да осъществявате всичко това, което сте намислили още при настъпването на годината. Не отлагайте да се впускате в нови инициативи, тъй като тъкмо в този момент има огромен късмет всичко да се развие добре и без да срещате спънки по пътя си.

 

Скорпион

През тази седмица звездните въздействия ще ви насочват да сте по-смели, по-инициативни и по-дейни. Не се опасявайте да предприемате стъпки по посока, друга от сегашната, да придобивате нов опит, да експериментирате и да се борите за това, което, съгласно вас, ви принадлежи.

Стрелец

През тази седмица ще усетите прилив на сили, от който може да се възползвате както намерите за добре – да се изявите по някакъв метод, да планирате бъдещо начинание, да учите или да се срещате с повече хора.

Козирог

През тази седмица огромно значение ще имат взаимоотношенията с хората към вас – ще дефинират както развиването на обстановките в обкръжаващата ви среда, по този начин и персоналните ви прекарвания. Много от вас ще търсите обществени контакти и ще изпитвате предпочитание да прекарвате повече време в компанията на хора, които са ви приятни.

 

Водолей

Очаква ви една забавна седмица, през която в смелите си дейности ще намерите ключа към триумфа на начинанията ви – правете това, което желаете, а дружно с това разгърнете умеенето си да работите взаимно с други хора. Няма да е доста елементарно да постигнете този баланс, само че добре ще е да се стремите да го постигнете.

 

Риби

През тази седмица ще откриете нови вероятности в служебната сфера. Ето за какво е потребно да гледате напред и да се възползвате от опциите, които ви се дават. Не саботирайте сами себе си, като се тревожите дали сте задоволително положителни и дали нещата ще се развият удобно за вас.

 

За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР