Ето как се отнасят от Бороспорт със своите клиенти!!! Думите

...
Ето как се отнасят от Бороспорт със своите клиенти!!! Думите
Коментари Харесай

Турист остана втрещен от отношението, което получи в един от най-реномираните ни ски курорти

Ето по какъв начин се отнасят от Бороспорт със своите клиенти!!! Думите са на наш екскурзиант, който се оплака в обществените мрежи от отношението, което е получил в един от най-известните ни ски курорти, а точно Боровец. Мъжът е покъртен от това, което може да ти се случи у нас и даже прави съпоставяне със подобен случай в Италия.

Blagoevgrad24.bg разгласява описа на индивида, без редакторска интервенция:

На 16.12.23г. сутринта след вълнуващи прекарвания за разкриване на сезона си предплатих 170 лева за двудневно целодневно прилагане на лифтовите уреди на Бороспорт за 16-ти и 17-ти.

Около 11:00ч. същия ден, до момента в който бях на седалката на Ястребец несъзнателно от джоба ми изпадна хартиената карта. При последвалото показване на касовия бон на който ясно е изписан номера на картата, ми бе отказано от касиерката преиздаване и бях съветвам да си потърся картата в еднометровите преспи под лифта. Беше ми отказано да ми се даде телефон на някой, който може да се заеме със случая от Бороспорт.

Напомням, че Бороспорт разполагат с едни от най- модерните камери за лицево различаване, които, постоянно стопират хора, които са взели непознати карти (само, че не могат да се употребяват за хора, които са си платили и показват касов бон за лична карта)

Наложи се да сляза до хотел Рила и да пусна в техния офис Жалба за това, че не мога да си употребявам предплатената от мен услуга, там бях деликатни хората, само че споделиха, че нищо не може да се направи и ме посъветваха да си заплатя нова Карта.

А всичко, което трябваше да създадат е просто да натиснат един бутон и да изпринтат препис на платената от мен карта!

Пусната е тъжба до КЗП и очаквам мнение, само че единствено ще дам за образец какво се случи с моя другарка, която беше в един от най-известните Италиански курорти до преди няколко дни.

При идването там си купува седмична карта, на първия ден получи травма и още на следвашия ден и бяха върнати парите, без каквито и да било мнения.

И в този момент една елементарна аритметика за 8 дни в Италиански Алпи с превоз, настаняване, изхранване и прилагане на лифтови съоражения и общо 115 км писти общ бюджет: 1800 лева

За съпоставяне на Боровец за 1,5 часа каране за два дни (една нощувка) за същите неща 500 лева бюджет.

Всеки самичък да си реши каква услуга и на каква цена употребяваме, за отношението даже не желая да разясня!

Желая сполучлив и безавариен сезон на всички с доста сняг!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР