Ето че лятото най-накрая идва и е време за много

...
Ето че лятото най-накрая идва и е време за много
Коментари Харесай

Това са най-горещите модни тенденции за лято 2018

Ето че лятото най-сетне идва и е време за доста мемоари, страсти и един прекрасен шопинг. В новото си видео Наталия от споделя какви са трендовете за Лято 2018 и дава страхотни хрумвания към какво тъкмо да се ориентираме в магазините.

Ярки цветове

Изобщо не е изненада, че дизайнерите са се ориентирали към ярките цветове за този сезон. Сред най-актуалните и съвременни са наситеното лилаво, жълтото, огнено алено и свежарско зелено . Колкото по-щури и цветни са тоалетите ни, толкоз по-модерни ще бъдем.

Пастелни тонове

Разбира се, някои фешън къщи са избрали пастелните тонове за не толкоз смелите дами. Но тези красиви тонове имат и друго предимство – по съвършен метод акцентират летния ни тен. Жълто, розово, лилаво – изборът е напълно ваш.

Кройки от 80-те

Осемдесетарските визии са шлагер за пролетта, а и за лятото на 2018 година Големият набор по раменете се вижда от леките сака, през ризите, та чак до роклите.

Каре и през лятото

Мислите си, че карето е принт, който като че ли е най-подходящ за зимните палта и вълнените поли? Помислете отново! Ако е решен в свежи цветове и изтъкан по ефирни материи, се трансформира в новият фешън тренд! Без подозрение, най-често ще го виждаме по роклите .-->

Гримът на лято 2018

Забравете за общоприетата черна очна линия този сезон – тя ще бъде блестяща и размазана в доста „ еджи жанр ”. Освен това пристигна и времето на смелото тюркоазено синьо по клепача . Минималистичните визии с добре подчертани вежди и чиста кожа също са шлагер. А и кой желае доста грим в всекидневието си през лятото? А в случай че желаете да добавите малко цвят – дано бъде сочна ягода върху устните .
 грим ThinkStock/Getty Images
Косата през лято 2018

Някои от стилистите са безапелационни, че скулптурираните талази този сезон са настоящи.

Други пък оферират комфортните плитки . За всекидневието ниските кокове на половината коса са супер. И несъмнено – мокрият резултат на косата, като че ли доскоро сме излезли от водата.
 прическа ThinkStock/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР