Ето че блясъкът на Холивуд ще превземе ефира на NOVA

...
Ето че блясъкът на Холивуд ще превземе ефира на NOVA
Коментари Харесай

10 години по-късно: кои звезди станаха жертва на проклятието на селфито от Оскарите


Ето че блясъкът на Холивуд ще превземе ефира на NOVA в навечерието на раздаването на най-престижните награди „ Треска за Оскари “. То ще стартира на 10 март в 23:00 ч., незабавно след „ Един за различен “ и ще продължи до началото на церемонията.  В нощта на 10-и против 11-и март феновете на седмото изкуство ще могат да се насладят на същински кино празник с премиите „ Оскар “ онлайн, единствено по KINO NOVA.

Преди тъкмо 10 години след 86-ата гала по раздаването на премиите „ Оскар “, известната водеща Елън Дедженерис събра към себе си някои от най-популярните артисти измежду публиката на церемонията. Всички те позираха усмихнати и по този начин сътвориха най-известното звездно селфи в историята.

На сладкия кадър виждаме Елън Дедженеръс, Кевин Спейси, Брад Пит, Анджелина Джоли, Брадли Купър, Джаред Лето, Джулия Робъртс, Мерил Стрийп и Дженифър Лорънс.

 Оскари селфи Getty

Десетилетие по-късно обаче доста от присъстващите на фотографията са мощно компрометирани и станаха жертва (заслужено или не) на шумни кавги. Това накара мнозина да заговорят за проклятието на селфито от Оскарите.
 13 дами, които станаха жертва на любовното проклинание на Оскарите  13 дами, които станаха жертва на любовното проклинание на Оскарите  13 дами, които станаха жертва на любовното проклинание на Оскарите  13 дами, които станаха жертва на любовното проклинание на Оскарите
Първо, самата Дедженеръс беше свалена от ефир след обвинявания, направени в публикация на BuzzFeed от 2020 година В нея водещата е упрекната, че е основала „ токсична среда на работното място “ на своето шоу.

 звезди селфи Оскари Getty

В обществените мрежи хора, работили с Елън, даже я нарекоха „ най-злият човек на света “.

Източник от „ Шоуто на Елън Дедженеръс “ по-късно издаде пред The Post: „ Всички истории са правилни! “, а към него се причислиха още хора, както и някои известни персони, гостували на Елън. Така 19-годишното предаване завърши през 2022 година

 звезди селфи Оскари Getty

Междувременно Кевин Спейси е стремително и скандално уволнен от сериала си за Netflix „ Къща от карти “ през 2017 година Причината беше изказване на артиста Антъни Рап, който го упрекна в полово принуждение.

Предполагаемият случай се случва няколко години по-рано, когато Рап е младеж. Впоследствие правосъдни заседатели намират Кевин Спейси за почтен, само че изгнанието му от Холивуд остава факт и до през днешния ден.

 звезди селфи Оскари Getty

След това артистът от „ Американски прелести “ беше изправен пред голям брой други сходни обвинявания в Съединени американски щати и Обединеното кралство, за всички от които беше оневинен или те бяха оттеглени. И въпреки всичко кариерата му в никакъв случай няма да бъде същата.
 12-те най-романтични и буйни момента на Оскарите  12-те най-романтични и буйни момента на Оскарите  12-те най-романтични и буйни момента на Оскарите  12-те най-романтични и буйни момента на Оскарите
Единствената сантиментална двойка на селфито и едно от най-известните фамилии в шоубизнеса, Анджелина Джоли и Брад Пит подадоха молба за бракоразвод през 2016 година

И въпреки че началото бе посочена нормалната причина „ непреодолими разлики “, в идващите години абсурдът сред тях се разгоря и сякаш не утихва и до през днешния ден.

 Брад и Анджелина Getty

Смята се, че съгласно Анджелина всичко стартира от нечовечен разгулен скандал на борда на аероплан до Ибиса, в който Брад демонстрира експанзия. Битката сред двамата някогашни за собствеността върху френското им лозе пък беше радостно наречена в медиите „ Войната на розите “.

Говорейки за разлъка, през 2023 година Page Six заяви, че Мерил Стрийп и нейният брачен партньор от 45 години, Дон Гъмър, са разграничени най-малко от 2017 година

 Брадли Купър Getty

Брадли Купър , който също се усмихва чаровно на селфито, пък е номиниран за 12 Оскара (включително и тази година), само че в никакъв случай не е печелил. Впоследствие той също се раздели с дамата до себе си и майка на детето му Ирина Шейк.

За сътрудника му Джаред Лето следват поредност от несполучливи кино планове, н якои от които се оказват цялостен неуспех за него – „ Отряд самоубийци “, „ Лигата на справедливостта на Зак Снайдер “, „ Домът на Гучи “, „ Морбиус “ и други

 звезди селфи Оскари Getty

Дженифър Лорънс също не повтори триумфа си на премиите Оскар със важен филм, само че сътвори семейство и стана майка. 

Според доста критици даже любимката на Холивуд Джулия Робъртс не се е подписвала под сполучлив план през последните 10 години. Е, най-малко бракът ѝ наподобява постоянен или най-малко по този начин се надяваме.

 джулия робъртс Getty

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР