Етър (Велико Търново) продължава с подготовката за отбелязване на 100-годишнината

...
Етър (Велико Търново) продължава с подготовката за отбелязване на 100-годишнината
Коментари Харесай

Георги Василев и Димитър Пенев са избрани за селекционери в приятелската среща по случай 100-годишнината на футбола във Велико Търново

Етър (Велико Търново) продължава с подготовката за отбелязване на 100-годишнината от въвеждането на футболната игра в града. От управлението оповестиха мач сред „ Звездите на Етър “ и „ Звездите на България “, а треньори ще бъдат Георги Василев и Димитър Пенев.

„ Всички сме в очакване на завладяващия мач сред „ Звездите на „ Етър “ и „ Звездите на България “, който е главен акцент в програмата за честването на вековния празник на великотърновския клуб. Шампионският отбор на „ Етър “ се изправя на стадион „ Ивайло “ против националите от САЩ-94, извоювали най-големия триумф в историята на родния футбол – четвъртото място в света ", написаха уредниците.

" Представяме стратезите – експертите, които тогава водеха и в този момент ще предвождат двата отбора. Среща си дават двама от най-титулуваните треньори в България – Димитър Пенев със своя помощник Красимир Борисов и Георги Василев със своя асистент Стоян Петров. Те към този момент работят по селекциите си и в идващите дни ще бъдат оповестени част от имената в техните тимове. Очаквайте още вести за идния празник! “, оповестиха от Етър.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР