Етър ще иска да продължи добрата си серия в шампионата,

...
Етър ще иска да продължи добрата си серия в шампионата,
Коментари Харесай

Етър иска да продължи възхода си срещу Арда

Етър ще желае да продължи положителната си серия в шампионата, откакто през днешния ден посреща Арда в дуел от 24-ия кръг на родния шампионат.

" Болярите " са на 10-о място с 23 точки, а Арда е на 9-ата позиция с 28 пункта, само че към този момент без упоритости за влизане в Топ 6. Отборът от Кърджали е и с мач по-малко поради отсрочения мач с първенеца Лудогорец.
 Тонислав Йорданов пред дебют като титуляр за Етър
Тонислав Йорданов пред дебют като титуляр за Етър

Петко Петков може да го пусне от първата минута против Арда

Етър стартира относително добре втория дял от шампионата, като след загубата от Берое (0:2) приключи 1:1 с Лудогорец, а преди седмица разгроми Витоша Бистрица с 6:2 като посетител. Арда пък загуби поредно от Славия и Ботев Враца, а като цяло е в серия от 5 мача без победа в елита.

Единственият отсъстващ за " болярите " ще бъде централният бранител Иван Скерлев, който страда от травма. Треньорът на отбора Петко Петков няма други кадрови проблеми и се надява отборът му да продължи с възходящото си показване. Наставникът на Арда Стамен Белчев показа, че двуседмичната пауза се е отразила добре на футболистите и те са окуражени да се върнат към успехите.
 Арда излиза с ново нахлуване против Етър
Арда излиза с ново нахлуване против Етър

Радослав Василев застава на върха на атаката
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР