Етър приема Ботев (Враца) в пореден ключов мач за тима

...
Етър приема Ботев (Враца) в пореден ключов мач за тима
Коментари Харесай

Балъков и Цветанов призоваха феновете на Етър за подкрепа

Етър приема Ботев (Враца) в следващ основен мач за отбора в Първа лига. Двубоят е в сряда от 15 ч. на стадион " Ивайло ".
" Срещата е основна и е сред тимове, които в две поредни години влязоха в елита и в този момент вършат мощен сезон, макар че нямат главен спонсор и разполагат с най-малък бюджет. И Етър, и Ботев вървят във възходяща линия и се обрисува доста забавен мач. Излизаме против противник, против който през лятото направихме най-слабия си мач, откогато съм в Етър, само че в този момент всички футболисти са наясно, че идният дуел се явява основен за нас. Ние ще разчитаме на нашата си игра, на настъпателност и жанр. В момента играем атрактивен футбол и се надявам да създадем театър и би било тъпо, в случай че няма задоволително аудитория и добра атмосфера ", съобщи Красимир Балъков. Той прикани почитателите да дойдат и за следващ път да окажат своята решаваща поддръжка, макар че мачът е в работен ден.

" Извиняваме се на работодателите и дано проявят схващане, в случай че някои от хората им предпочетат да дойдат на мач ", съобщи полушеговито Балъков. Той обаче бе безапелационен, че в сложни моменти е най-важно да сме дружно и почитателите да бъдат 12-ия състезател. " Нека да покажем, че даже и в сряда в 15 ч. и в това студено време можем да съберем хората на стадион " Ивайло ". Ще дадем всичко от себе си, чакам атрактивен мач, в който ще търсим успеха ", добави Красимир Балъков.

Думите му поддържа и друга от легендите на " виолетовите " и сегашен член на Управителния съвет на клуба - Цанко Цветанов. " Очаквам забавен мач против врачани. Със сигурност изходът от него е доста значим за представянето ни в актуалното състезание и за бъдещето на Етър. Една от сполучливите години за великотърновския футбол, в която той се нуждае от поддръжката на всички, в това число от почитателите на стадион " Ивайло ". Призовавам нашите последователи да дойдат и поддържат тима на следващия ден, а футболистите от своя страна се отблагодаряват с положителни игри и резултати. Като някогашен футболист добре знам какъв брой е значима за всеки състезател поддръжката на хората от трибуните ", съобщи Цанко Цветанов.

В игра след изтърпяно наказване се завръща бранителят Венцислав Василев. Халфът Аласана Мане и нападателят Ерик Почански обаче към момента не са възобновени, както и трайно отсъстващият Яни Пехливанов.

Билетите за мача са на цена 8 лева за възрастни и 4 лева за студенти, възпитаници и пенсионери и се продават от през днешния ден. Около 100 последователи на Ботев (Враца) се чака да пътуват за мача във Велико Търново. От Етър приканиха още веднъж последователите да си купуват билети авансово, в случай че желаят да избегнат опашките на касите в минутите преди начало, и приканиха паркингът пред стадиона също да бъде свободен от коли в деня на мача. Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 13:15 ч.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР