Етър направи първа стъпка в правилната посока в стремежа да

...
Етър направи първа стъпка в правилната посока в стремежа да
Коментари Харесай

"Етър" взе преднина срещу "Пирин" в надпреварата за оцеляване в елита

Етър " направи първа стъпка в вярната посока в устрема да резервира мястото си в елита, като победи " Пирин ". Отборът от Велико Търново се наложи с 2:1 вкъщи в мач от баражите за систематизиране на местата от 11-о до 14-о.

Реваншът е след седмица в Благоевград.

" Доминираме постоянно, даже в мачовете против ЦСКА и " Левски ". В чудесно въодушевление сме. Така ще бъде и другият мач. Много неща можеха да са по-убедителни. И да бяхме били с 2:0 или 3:0, по този начин или другояче имаме още един мач да изиграем, няма проблем ", сподели треньорът на " Етър " Красимир Балъков.

Колегата му Милен Радуканов съжали за позволените неточности и пропуснатите благоприятни условия. " Знаем, че имаме проблем, когато загубим топката. Говорим какво би трябвало да вършим в такива обстановки, само че се получават неточности. Цялата седмица приказваме, че би трябвало да имаме самообладание, каквото и да се случва. Трябваше да вкараме гол и да не позволяваме ", съобщи той.

Нападателят на " Пирин " Преслав Йорданов се контузи още в третата минута и беше сменен наложително от Манол Чапов. В шестата Ерик Почански от домакините удари греда.

Двадесет по-късно той даде преднина на тима си след подаване от Бадара. Малко по-късно Бадара удвои, откакто беше изтърван от защитата и засече с глава центриране на Димо Атанасов.

" Етър " продължи да е по-деен събитията на терена и след почивката. В 72-ата минута Радослав Кирилов вкара значим гол за гостите. Нападателят получи подаване от Боджадж и стреля, като топката влезе във вратата след удар в гредата.

Малко след попадението Кирилов се опита да изненада вратаря на домакините с отдалечен изстрел, само че Христо Иванов улови.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР