Етър и Ботев (Пловдив) завършиха наравно 0:0 в мач от

...
Етър и Ботев (Пловдив) завършиха наравно 0:0 в мач от
Коментари Харесай

Етър изпусна Ботев и остава последен в efbet Лига

Етър и Ботев (Пловдив) приключиха наедно 0:0 в мач от 22-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на " Ивайло " бе много забавен, макар неналичието на попадения. Домакините имаха по-добри благоприятни условия за гол, само че не съумяха да ги осъществят.

Така " канарчетата " завоюваха значима точка, с която събраха 21 и заемат 10-о място във краткотрайното класиране. " Болярите " имат 17 пункта и са на последно място.
 Етър - Ботев (Пд) 0:0 онлайн
Етър - Ботев (Пд) 0:0

Пловдивчани би трябвало да внимават за жълти картони

Първата добра опция в мача бе в 12-ата минута. Тогава Пламен Крачунов и Мариян Иванов не се схванаха, което разреши на Маркиньос да отнеме топката и да подаде към Атанас Илиев. Нападателят обаче стреля около вратата. Малко по-късно Маркиньос също шутира, само че и той не откри очертанията на вратата.

Етър взе самодейността след първия половин час на мача. В 31-ата минута Миси Мезу пусна отличен извеждащ пас към Ловре Кнежевич, който стреля от дребен ъгъл, само че Георги Аргилашки се оправи. Малко по-късно и габонецът насочи удар, който вратарят на Ботев избави.
 Снимка 523667
Източник:

В 38-ата минута Здравко Илиев центрира отдясно и качи топката на главата на Миси Мезу. Нападателят обаче не съумя да насочи прекрасен удар - навън. Малко по-късно и Преслав Боруков стреля с глава след центриране на Илиев, само че и той не откри очертанията на вратата.

В края на полувремето Атанас Илиев насочи неакуратен удар след подаване от дълбочина.
 Снимка 523664
Източник:

Втората част стартира с по-добра игра на " болярите ". В 52-ата минута мощен шут на Здравко Илиев от към 25 метра бе избит в корнер от Аргилашки.

В 57-ата минута снаряд на Кольо Станев мина рисково над вратата. Последваха неточни удари на Кнежевич и Боруков.
 Снимка 523661
Източник:

В 66-ата минута Па Конате откри Маркиньос пред наказателното поле. Бразилецът овладя, обърна се и потърси далечния ъгъл, само че стреля в навън. Малко по-късно рисков шут на Филип Филипов мина около вратата.

В 84-ата минута Аргилашки се отличи в ново избавяне. Здравко Илиев лиши топката и откри Кнежевич в наказателното поле. Хърватинът насочи техничен удар, който вратарят на Ботев мазета в корнер. След неговото осъществяване се откри късмет и пред резервата Алдаир, само че и той пропусна.
 Снимка 523660
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР