Естрадната прима Лили Иванова разпродаде 80% от ВИП пропуските за

...
Естрадната прима Лили Иванова разпродаде 80% от ВИП пропуските за
Коментари Харесай

Чудо. Колко пари платиха за Лили Иванова

Естрадната прима Лили Иванова разпродаде 80% от ВИП пропуските за концерта си в зала Арена Армеец, който ще бъде последният от националното ѝ турне на 4-и декември тази година.

Общата стойност на изкупените билети е малко над 200 хиляди лева, демонстрира информация на „ Галерия “.Едно място от първите 10 реда коства 250 лева По-приемливите са цените на евтините билети - 60, 90, 130 и 160 лв.. Скъпи за феновете на Лили се оказаха билетите от 200 лева, само че все пак повече и от тях са разпродадени.

Най-много пари именитата изпълнителка ще прибере точно от изявата си в София, това демонстрират и ранните резервации - 9 месеца по-рано.Любопитна детайлност е, че билетите в девет от оповестените градове към този момент са разпродадени

Става дума за тези във Враца, Козлодуй, Кърджали, Смолян, Кубрат, Разград, Търговище и Монтана. В Ловеч пък билетите свършиха стремително и се наложи Лили Иванова и екипът ѝ да разгласят втора дата за концерта там.

Първият концерт на Лили е на 14 април в родния Кубрат, където най-евтините билети са на стойност 50 лева След това тя се насочва към Разград, Габрово, Видин, Плевен, Хасково, Ямбол, Сливен, Панагюрище, Сандански, Шумен, Благоевград, Добрич.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР