Естрадната прима Лили Иванова изтри посред нощ последната си фотосесия.

...
Естрадната прима Лили Иванова изтри посред нощ последната си фотосесия.
Коментари Харесай

Лили Иванова трие фотошопната снимка посред нощ

Естрадната прима Лили Иванова изтри измежду нощ последната си фотосесия . Тя махна от страницата си в обществената мрежа Инстаграм, фрагмента, с който беше оповестила нови дати за турнето си, само че самата фотография провокира повече звук от отпадналите концерти, заради обстоятелството, че е прекалила с фотошопа.



На сесията, примата театралничи в червени облекла, червило в същия цвят, само че от бръчките й няма и диря, което се е получило след обработка на фрагмента. „ Хубаво ги обработват тези фотоси, но няма по какъв начин да е на тези години и да е без нито една гънка, това е нереално и неуместно. Ние я обичаме поради това, което е тя, а не поради външния тип “, написа засегнат почитател в нета, а пък различен побърза да се пошегува, че очевидно е взела образец от по този начин модерните инфлуенсърки в обществените мрежи, които обработват всяка фотография дотам, че по-късно е труд само че да ги разпознаеш на улицата.



На Лили и екипът й очевидно всички тези нападки не се понравиха и фотоса беше заличен в дребните часове на нощта. Репортер на „ Телеграф “ видя въпросния кадър преди среднощ, а пет часа по-късно той към този момент бе премахнат от страницата на Иванова. Очаква се напълно скоро тя да върне датите на турнето си, само че с друга визия, или най-малко да понижат фотошопа.

Както към този момент стана ясно, певицата още веднъж отсрочи турнето си. Първоначално то бе оповестено още за предходната година, по-късно трябваше да стартира февруари 2021-ва, само че в този момент концертите из страната са оповестени за септември месец.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР