Естрадната прима Лили Иванова използва любопитен прийом, за да следи

...
Естрадната прима Лили Иванова използва любопитен прийом, за да следи
Коментари Харесай

Примата Лили Иванова никога не сваля това златно синджирче от талията си, причината е смайваща

Естрадната прима Лили Иванова употребява любопитен способ, с цел да следи обиколката на талията си. Вечната Амбър си е поставила златно синджирче, което се явява тъкмо мерило за всяка смяна в сантиметрите й, разкривала е самата тя в телевизионно изявление.
Ако бижуто започнело да я пристяга, това означавало, че е наддала килограми и незабавно вземала ограничения.
Само един път през последните две десетилетия Лили е сваляла синджирчето. През 2002 година се наложило певицата да го махне поради фотосесията й за еротичната библия „ Плейбой ”.
Сред певческото съсловие певицата е известна с драконовите си диети и прецизни хранителни привички, които съблюдава години наред.

Всяка заран на гладно тя пиела на дребни и мудни глътки чаша топла вода. Този обред се повтаря и вечер, само че с прибавен сок от половин лимон, написа „ Уикенд “.
Тайната на Лили Иванова за нейната визия се крие в три думи: „ Не хапвам доста “. „ Това е най-лесното и най-простото нещо “, безапелационна е изпълнителката на „ Ветрове “. Тя показа и специфичната диета, която самата тя е измислила. „ Не я натрапвам на никого, само че на който съм я споделила, отвръща „ Ааа, аз не мога да не хапвам “, добавя Иванова.
Закуска и обяд:
Една чаша гореща вода. Едно кафе с мляко.
Забележка: Лили Иванова става в 13 часа. Закуската и обядът са едно.
Към 16:00-17:00 часа:
Попара със сирене. Рецепта: дребен сухар, късче сирене и гореща вода. Никакви захар и сол.
Към 21:00-22:00-23:00 часа:
Един или два яйчени белтъка с малко сол.
Какво похапва Лили Иванова сред храненията
Между храненията Лили Иванова си разрешава салата от прясно зеле с балсамико и сол, както и недопечен карфиол с мед, написа zajenata.bg.

И най-после ще приключим с няколко потребни съвета за всички, които желаят да имат стройна фигура.
Знайте едно – няма бърза и лесна диета за намаляване. Все отново какво е решението? – умерена диета. Не намалявайте фрапантно калориите, а просто променете храните, които приемате. Повече плодове и зеленчуци, по-малко въглехидрати и мазнини. Забравете пици, сандвичи и чипсове, или най-малко не се тъпчете повече от един път седмично с тях.

ВНИМАВАЙТЕ и какво пиете. Повечето считат, че диетата е единствено в храната, като не помнят за това, което пият. Повечето газирани питиета са мощно калорични.
Пригответе се да бъдете малко гладни и за Бога, не пъхайте в устата си каквото ви попадне всякога, когато почувствате лек апетит. Задръжте два часа, без да ядете. В последна сметка на процедура задачата на диетата е не да понижи доста калориите, а да промени техните източници.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР