Естрадната легенда Васил Найденов има здравословни проблеми и отменя свои

...
Естрадната легенда Васил Найденов има здравословни проблеми и отменя свои
Коментари Харесай

Кеца загуби гласа си, отменя концерти! Ще може ли да пее?

Естрадната легенда Васил Найденов има здравословни проблеми и анулира свои концерти, които от дълго време е възнамерявал, научи Lupa.bg. През последните дни Кеца трябваше да пее в няколко столични клуба, той бе поел ангажимент да зарадва и феновете си от Перник и от други градове на страната в края на май и началото на юни.

" Поради проблеми с гласа в резултат на обострена сезонна алергия, Васил Найденов няма да може да направи своето присъединяване, то ще бъде отсрочено. " Това известие се появи през вчерашния ден и през днешния ден във фейсбук страниците на няколко музикални клуба.

" Пожелаваме бързо и безпроблемно възобновяване на обичания от всички Васил Найденов “, споделиха от местата, където чакат Кеца.

Изпълнителят на " Телефонна обич " се грижи извънредно съществено за здравето си и при минимум здравословно неразположение се обръща към персоналния си доктор. Кеца през годините не се е оплаквал от здравословни проблеми и за своите 71 години поп артистът наподобява повече от добре.

Самият той също бил доста отчаян, че се постанова да анулира участията си. Кеца се надява, че напълно скоро ще се върне на сцената. Алергията му е обвързвана от пролетните пухчета от тополите, които порастват наоколо до дома му на столичния бул. " Витоша ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР