Еспаньол и Атлетик Билбао си размениха по един гол за

...
Еспаньол и Атлетик Билбао си размениха по един гол за
Коментари Харесай

Билбао продължи серията от равенства и срещу Еспаньол

Еспаньол и Атлетик Билбао си размениха по един гол за крайното 1:1 в дуел от 21-вия кръг на Примера дивисион. Асиер Вийялибре (12) и Раул де Томас (64) вкараха попаденията за своите отбори. Еспаньл продължава да бъде непобеден от началото на новата година, само че все пак остава в зоната на изпадащите.

В 12-ата минута Икер Муниаин подаде на Вийялибре на границата на наказателното поле и последва доста акуратен невисок удар, при който стражът закъсня с плонжа - 0:1. В 28-ата Йерай Алварес центрира към втората греда, където Юри Берчиче удари гредата.

“Папагалчетата” въпреки всичко отвърнаха на удара след почивката. В 64-ата Адриан Ембарба смъкна коженото кълбо на гърди, приготви се за удар, само че бе изпреварен от Раул де Томас, който се разписа с шут от 10 метра за 1:1.

До последния съдийски сигнал имаше още рискови офанзиви и към двете порти, само че те не доведоха до нов гол и срещата завърши 1:1.

Алетик записаха пето следващо тъждество в шампионата и заемат седмото място с 31 точки. Каталунците от своя страна са предпоследни с 15 пункта, на 3 от избавителната линия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР