Есмер Омерова гребе от живота с пълни шепи и по

...
Есмер Омерова гребе от живота с пълни шепи и по
Коментари Харесай

Отърва се: Есмер се радва на живота без Благо


Есмер Омерова гребе от живота с цялостни шепи и по нищо не дава да се разбере, че се вълнува от следващите любовни завършения на някогашния си брачен партньор Благой Георгиев.



Благо още веднъж попадна под светлините на прожекторите с лупинг в интимния си живот. Той се раздели с Русата Златка и съгласно слуховете към този момент има нова дама на сърцето. За красивата рускиня Есмер това явно към този момент няма никакво значение. Тя споделя с почитателите си в обществените мрежи най-вече фотоси, свързани с професионалната си обич, а точно танците. Последните й фрагменти са с нейния сътрудник в тангото Иля Скрипкин, който тя назовава " собствен брат от друга майка ".

Есмер се увлича и от духовни практики, свързани с личностно израстване и развиване. Омерова популяризира такива курсове в своя профил в инстаграм. Тя даде да се разбере, че има нов мъж в нейния живот още през есента на 2018 година Той се споделя Макс Давидов и също е състезателен вид. Треньор е по бокс и дружно с брат си има състезателен клуб в центъра на Москва. Освен с няколко боксови кръга клубът разполага и с фитнес център. Самият Макс постоянно поставя ръкавиците, в случай че се съди от фотосите му в обществените медии. Давидов очевидно разполага със средства, защото фамилията му е богато. Той постоянно пътува из Европа. Сред обичаните му дестинации е Франция и по-точно Ривиерата. Макс бе добре признат и от фамилията на Омерова. Освен това се е сближил и със сина й от Благо - Елай.

 Есмер сияе до своя сътрудник в тангото Иля Скрипин

Есмер сияе до своя сътрудник в тангото Иля Скрипин

В момента не е ясно по какъв начин Георгиев поддържа връзка с момчето в Русия, тъй като поради войната в Украйна пътуванията са лимитирани. Бившият български национал и рускинята се разведоха при започване на 2018 година след къс и плевел брак. Благо й остави жилището им в Москва и бизнеса, който имаха дружно.

 Омерова и Макс при започване на своята връзка през 2018 година

Омерова и Макс при започване на своята връзка през 2018 година

Благой има общо 4 деца - Йоана и Давид са плод на любовта му с Христина. След това пристигна Елай от Есмер Омерова. Накрая и Златка Райкова се престраши. С вярата, че ще бъдат огромно щастливо семейство вечно русокоската му роди още един наследник, който кръстиха Благой Георгиев-младши.  Дали някогашният футболист ще спре дотук, следва да се разбере.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР