Есил Дюран се затруднява в различаването на колежките си. Причината

...
Есил Дюран се затруднява в различаването на колежките си. Причината
Коментари Харесай

Есил Дюран не различава колежките си

Есил Дюран се затруднява в различаването на колежките си. Причината е, че множеството прибягват до модерните напоследък естетични промени посредством хирургически интервенции. В резултат образно множеството към този момент много си приличали образно. Не стига това, само че и звучали еднообразно.



„ Колко ми се желае да кажа, че всички се отличават с нещо особено, само че като се замисля не е по този начин. Дори самата аз, която имам полза да ги запомня, тъй като това са хора, които работят в нашия отрасъл, ние би трябвало да знаем какво се случва, на мен ми е мъчно да ги различа. Най-страшното е, че и естетичните намеси способстват за това и огромна част от моето потомство да се унифицират и да влязат в „ униформата ”. Това не е хубаво! Защото да си оставиш нещо свое е най-сладкото. Хората да те запомнят. Като кажат Есил Дюран, няма да те сбъркат със 100 други ”, откровена е Есил в скорошно свое изявление.

Самата тя също се е възползвала от достиженията на естетична хирургия . В сектора с приказва, че за разкрасяване, Есил е оперирала носа си, както и, че се е подлагала на нормалната в сектора интервенция за увеличаване на бюста.

Въпреки това, певицата споделя, че за нея е по-интересно, когато младите артисти останат естествени, както във външния си тип, по този начин и в пеенето. Преди попфолкът бил благозвучен. Правели се кавъри и около тях последователно изпълнителите от сектора почнали да творят лична музика, която се базирала на мелодиката на сръбската, гръцката и турската ария. Младите, в опита си да покажат новото, малко забравяли какво е мелодията на песента. Така че към този момент не било ария, а просто някакъв тон. „ Разбира се и ние от моето потомство артисти започнахме да се увличаме по това, което обаче беше неточност. Аз също съм го правила. Случвало ми се е да стартира песента и да не знам коя е. Всяка ария би трябвало да има мелодия и да се отличава. Сега в случай че ми пуснат няколко нови песни една след друга, ще си помисля, че една певица ги пее ”, споделя Есил.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР