Есента официално настъпи и, колкото и да не ни се

...
Есента официално настъпи и, колкото и да не ни се
Коментари Харесай

5 нови песни тази седмица

Есента публично настъпи и, колкото и да не ни се желае, ще би трябвало да кажем " довиждане " на лятото. Смятаме обаче да го създадем с въодушевление - с пет нови песни от седмицата, които ни хванаха... ухото.

Започваме с нещо, което още да ни държи на лятна вълна. Белослава пусна новата си ария " Има знамение, няма друго ". За всеки, който познава музиката й, тя ще покрие всичките ни условия към певицата. За тези, които я чуват за първи път - насладете се на финеса и мекотата й.

След като започнахме лирично, взехме решение и да продължим по този начин. С доста прелестен английски соул на младата вяра Сам Томпкинс , който към момента няма издадени албуми.

Продължаваме с различен Сам - Сам Смит , който пусна взаимно парче с Ким Петрас . " Unholy " е част от идния му да излезе албум и го показва в друга светлина от това, което сме привикнали да чуваме от него.

Lil Nas X от дълго време не ни е изненадвал с артистичността си, а през днешния ден ще би трябвало да се примирим единствено с аудио осъществяване на новата му ария " STAR WALKIN ", която е формален химн на онлайн шампионата League of Legends.

Приключваме с други митове - Red Hot Chili Peppers . Песента " Eddie " e от идния да излезе Return of the Dream Canteen.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР