Есента е сезон, който се свързва с депресивни състояния и

...
Есента е сезон, който се свързва с депресивни състояния и
Коментари Харесай

Как може да подобрите настроението си през есента?

Есента е сезон, който се свързва с депресивни положения и отмалялост. Но тези препоръки ще ви оказват помощ да се справите с меланхолията, да останете радостни, спокойни и да се радвате на живота, даже когато на открито е студено и дъждовно.

1. Настроението може да се поправя посредством вярно осветяване. Топлите цветове, напомнящи цветовете на залеза, успокояват и оказват помощ да се настроите за отмора. Затова деликатно избирайте крушките, които купувате.

2. Психолозите поучават за смяна на утринните привички. Вместо да проверявате имейла си, по-добре е да изпиете чаша кафе или чай, а може и да прочетете част от забавна книга.

3. Променете тапета на работния плот. Изображение в преобладаващи зелени цветове съвършено облекчава напрежението и оказва помощ да се отпуснете.

4. Ходене просто по този начин, без никаква цел. Препоръчителни са разходките измежду природата. Наблюденията и усещанията въодушевяват.

5. Преди да си легнете, правете извършения, които ще ви оказват помощ да спите по-добре. Застанете с тил към стената. Вдигнете ръце, като че ли държите висока щанга (лактите под прав ъгъл). Задръжте това състояние за 10-30 секунди и дишайте надълбоко.

6. Организирайте си среща или празненство с другари. Психолозите са разкрили, че когато получаваме поддръжка от другари, тялото ни създава хормони, които оказват помощ за превъзмогване на напрежението.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР