Есента е също толкова подходящо време, колкото и зимата за

...
Есента е също толкова подходящо време, колкото и зимата за
Коментари Харесай

21 идеи за лесни есенни декорации у дома

Есента е също толкоз уместно време, колкото и зимата за украса на дома. За да си създадем въодушевление и мотиви за усмивка даже в най-мрачните дъждовни дни , можем да украсим жилището си в звук с цветовете на слънчевата есен (а за какво не и със страховити тиквени фенери за Хелоуин).

Изработването на есенна украса е елементарно и занимателно и можем да го споделим с децата или да поканим на посетители другари за един уъркшоп по правене на венци. 



Не е нужно есенната декорация да бъде в цветовете на дърветата, в случай че те не пасват на интериора ни. Има доста способи да внесем тикви и паднали листа, както и да си създадем хюга благодарение на одеяла, възглавнички и свещи. Дори един елементарен фенер или кофата от селската къща (колкото по-рустик, толкоз по-добре) са задоволителни, за да приемем духа на есента у дома . За нашите 21 хрумвания ще се нуждаете единствено от стъклени вази или буркани, мини декоративни тикви , а за какво не и няколко огромни тикви, които да превърнете във фенери, клончета с пожълтели листа или изкуствени есенни цветя, както и един свободен ден през уикенда. 



Направете парещ шоколад, пуснете някой филм, който към този момент сте гледали (за фон), поканете околните си хора да се включат в забавата и започнете изработването на тези лесни (и бюджетни) украшения. Страхотна концепция е да извадите коледните лампички и да запълните с тях някой от бурканите, с които авансово сте се запасили (и буркан от сладко прави работа), като по избор в него можете да сложите и цветя или декоративна тиква. Дори и единствено да напълните плетена кошница с декоративни тикви или червени ябълки обаче е задоволително, с цел да отбележите есента вкъщи. 

 
Още хрумвания за уют у дома: бохо килим

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР