Есента чука на вратата, а това значи, че е време

Есента чука на вратата, а това значи, че е време ...

5 чифта обувки под 50 лева, които си заслужават всяка стотинка.


Есента чука на вратата, а това значи, че е време да изпратим сандалите и отворените обувки обратно в ъгъла на шкафа и да се запасим с нови обувки, които да ни служат вярно през променливите есенни дни.

Дойде ли нов сезон, всички се втурваме по магазините в търсене на идеалния чифт обувки, но всички знаем добре, че идеални неща няма.
Идвам от Франция, имам невероятна история и ухая по най-прекрасния начин... Edna препоръчва Идвам от Франция, имам невероятна история и ухая по най-прекрасния начин...
Все пак можем да постигнем съвършенство по следния начин - просто трябва да си изберем няколко чифта обувки, с които да създадем нашата идеална малка армия за есенните дни. Така ще сме подготвени за моментите, в които времето е почти лятно, както и за дните, в които ни се струва, че дъждът няма да спре да се изсипва от небето.

Идваме ви на помощ с цели 5 предложения, които да включите към армията си от есенни обувки. Всеки един чифт струва под 50 лева и със сигурност може да ви влезе в употреба през есента. Просто вижте какво ви липсва и попълнете редиците на армията си!

Кецове OMS by Original Marines (22, 99 лв.*)

обувки Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

С тези спортно-елегантни текстилни кецове краката ви ще изглеждат като същински слънца, докато се разхождате из градската джунгла. Симпатичният им жълт цвят ще усмихне и най-мрачния ден, а подсиленият им връх и равната платформа ще ви дадат нужния комфорт, за да покорявате върхове през целия ден.

*А най-хубавото е, че в момента можеш да ги купиш за 22, 99 лв. вместо за 69, 99 лв.

Спортни обувки Vikky by Puma (50, 99 лв.*)

обувки Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

Съчетанието между пастелни цветове и велур е истински хит през новия сезон, а тези спортни обувки Puma ни дават най-доброто от двата свята. Те са омекотени по специалната технология Soft Foam и са изработени от висококачествен велур и еко кожа. 

*В момента са намалени с 50%!

Пантофки Schutz (49, 99 лв*)

обувки Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

Тези бледорозови пантофки с остър връх са идеални за по-топлите есенни дни, в които не ви се иска да затваряте крачетата си. Подметката им е равна, пристягат се с връзки и изглеждат като по-елегантната версия на романтичните балетни обувки. 

*Спестяваш 155 лв., ако ги купиш сега, защото оригиналната им цена е 204, 99лв!

Гумени боти Brogue Chelsea by Buffalo (36, 99 лв.*)

обувки Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

Стигнахме и до обувките създадени специално за онези дъждовни дни, в които ни се иска да си останем вкъщи, за да избегнем локвите навън. Но дългът ни зове, а тези гумени боти могат да са ни верен съюзник в борбата с есенните порои. Те са не само практични, но и много стилни, а плюсът е, че имат и нисък ток.

*Взимаш ги за 36, 99 вместо за 77, 99 лв.

Боти New Look (45, 99 лв.*)

обувки Fashiondays

Пазарувай ТУК >>>

Тези черни боти от еко кожа са универсалният войник в нашия есенен гардероб. Със своя спортно-елегантен вид и ток от 3,5 см, ботите на New Look са обувките, които можем да носим, когато навън захладнее. Бъдете сигурни, че ще отиват на всяка ваша дреха и няма да ви предадат, дори и в най-напрегнатите ежедневни ситуации.

*Първоначалната им цена е 59, 99 лв, но сега спестяваш 14 лв. и получаваш страхотни боти!

Източник: edna.bg