ЕС сега е превърнат в политическа организация и заплапшва европейската

...
ЕС сега е превърнат в политическа организация и заплапшва европейската
Коментари Харесай

Костадинов: В този си вид ЕС заплашва европейската цивилизация

„ Европейски Съюз в този момент е трансфорат в политическа организация и заплапшва европейската цивилизация. Ние считаме, че в сегашния миг е нездравословен. “ Това сподели водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, чиято партия показа листа за евроизборите по-рано.

Петър Волгин ще бъде втори в листата за евродепутати на „ Възраждане “ . Водач на листата на „ Възраждане “ е националният представител Станислав Стоянов.

Той изясни, че от партията желаят Европейски Съюз да се върне към ролята си на културна и икономическа общественост.

 Петър Волгин ще е претендент за евродепутат от „ Възраждане “ България 2 мин. Петър Волгин ще е претендент за евродепутат от „ Възраждане “  Васил Божков се сплотява с отцепниците от „ Възраждане “ за изборите България 2 мин. Васил Божков се сплотява с отцепниците от „ Възраждане “ за изборите  Костадин Костадинов: Не бихме подкрепили политиките, които ни предлага този кабинет България 1 мин. Костадин Костадинов: Не бихме подкрепили политиките, които ни предлага този кабинет  „ Във всяка партия има троянски коне “: Костадинов след изключването на членове от „ Възраждане “ Лице в лице 2 мин. „ Във всяка партия има троянски коне “: Костадинов след изключването на членове от „ Възраждане “  Петър Волгин ще е претендент за евродепутат от „ Възраждане “ България 2 мин. Петър Волгин ще е претендент за евродепутат от „ Възраждане “  Васил Божков се сплотява с отцепниците от „ Възраждане “ за изборите България 2 мин. Васил Божков се сплотява с отцепниците от „ Възраждане “ за изборите  Костадин Костадинов: Не бихме подкрепили политиките, които ни предлага този кабинет България 1 мин. Костадин Костадинов: Не бихме подкрепили политиките, които ни предлага този кабинет  „ Във всяка партия има троянски коне “: Костадинов след изключването на членове от „ Възраждане “ Лице в лице 2 мин. „ Във всяка партия има троянски коне “: Костадинов след изключването на членове от „ Възраждане “

„ Няма по какъв начин сами да се оправим в Екологичен потенциал, има и други суверенистки организации като нашата, които упорстват Европейски Съюз да се върне към корена си “, сподели още Костадинов.

Той съобщи, че още на първия ден след евроизборите ще се внесе петиция в Екологичен потенциал.

„ И тя да бъде гласувана в Европейския парламент, с цел да може да се организира референдум да може ли да влезе България в еврозоната, или не. Ние събрахме 604 000 подписа предходната година, които бяха погазени от болшинството в Народното събрание и Конституционния съд. Надяваме се тази петиция през Брюксел да я придвижим и България най-сетне да се съгласи със законите на личната си страна “, разяснява водачът на „ Възраждане “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР