ЕС обяви днес, че отваря вратите си за пътници от

...
ЕС обяви днес, че отваря вратите си за пътници от
Коментари Харесай

ЕС отваря вратите си за граждани от седем африкански страни

ЕС разгласи през днешния ден, че отваря вратите си за пасажери от седем южноафрикански страни. Така се постави завършек на краткотрайното прекратяване на пътуванията до и от тези страни, въведено от Европейски Съюз поради разновидността Омикрон на ковид, засечен първо там, съобщи Франс прес.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29693
Сега към този момент Омикрон е в цяла Европа и 27-те страни членки се договориха да анулират рестриктивните мерки за пътешестване и да възобновят въздушния трафик със седемте наранени страни - Ботсвана, Есватини, Лесото, Мозамбик, Намибия, Южна Африка, Зимбабве.

Пътниците, идващи от тези страни, ще бъдат подлагани на ограничения, използвани към пасажерите, идващи в Европейски Съюз от трети страни. Това включва показване на негативен резултат от PCR тест, не по-стар от 72 часа преди пътуването, осведоми Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29693  Експерти: При бързи проби за COVID-19 да се вземат проби и от гърлото Експерти: При бързи проби за COVID-19 да се вземат проби и от гърлото  Близо 30 000 са новите случаи на инфектирани с COVID-19 в Гърция Близо 30 000 са новите случаи на инфектирани с COVID-19 в Гърция  Австрийската полиция ще следи по-строго за спазването на ограничаващите ограничения против ковид Австрийската полиция ще следи по-строго за спазването на ограничаващите ограничения против коронавируса
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР