ЕРУСАЛИМ (Ройтерс) - Висши министри в правителството на премиера Бенямин

...
ЕРУСАЛИМ (Ройтерс) - Висши министри в правителството на премиера Бенямин
Коментари Харесай

Висши израелски министри отхвърлиха палестинската държавност като част от следвоенния план

ЕРУСАЛИМ (Ройтерс) - Висши министри в държавното управление на премиера Бенямин Нетаняху отхвърлиха палестинската държавност в четвъртък след известие на Washington Post, че основният съдружник на Израел Съединените щати напредва проекти за основаване на палестинска страна.

„ Ние по никакъв метод няма да се съгласим с този проект, който споделя, че палестинците заслужават премия за ужасното кръвопролитие, което направиха против нас: палестинска страна със столица Ерусалим, " Каза министърът на финансите Бецалел Смотрич.

„ Палестинската страна е екзистенциална опасност за страната Израел, както беше потвърдено на 7 октомври ", сподели той, добавяйки, че ще изиска кабинета по сигурността, избран за се срещнат по-късно в четвъртък, с цел да заемат ясна позиция против палестинската държавност.

Вашингтон пост заяви в четвъртък, че Съединените щати работят с някои арабски страни, в това число Египет, Йордания, Обединените арабски емирства, Катар и Саудитска Арабия - с която Израел от дълго време се стреми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР