ероятно представителките на нежния пол не веднъж са се чудили

...
ероятно представителките на нежния пол не веднъж са се чудили
Коментари Харесай

Ето кои мъже са по-склонни да изневеряват

ероятно представителките на нежния пол не един път са се чудили по кое време и кои мъже са по-склонни към невярност. Китайско изследване сочи, че мъжете с невисок глас са по-слабо ангажирани с сантименталните връзки и са по-склонни да "кръшнат ", написа в..

За задачите му откриватели от Северозападния университет в Чунцин са измерили височината на гласовете на 116 мъже и 145 дами на междинна възраст 20 години. Участниците е трябвало да дават отговор и на въпроси, свързани с настройката им към сантименталните връзки и изневярата.

Направеният разбор е посочил, че дамите намират за по-привлекателни мъжете с невисок глас. Обяснението за това е, че въпросният тембър се дължи на по-високите равнища на мъжкия сексуален хормон тестостерон.

A study finds there is a downside to being attracted to men with deep voices...researchers found that men with deep, rich voices are more likely to cheat on their partner—and it’s due to high levels of testosterone! What physical traits make it more likely they will be a cheater?
— Power 99.1 (@power991fm)
Оказало се обаче, че представителите на мощния пол с невисок глас са по-склонни да изневеряват, без да се усещат отговорни.

Авторите на проучването, оповестено в сп., не са разкрили връзка сред височината на женския глас и склонността към невярност.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР